Visa barnets videoaktiviteter med hjälp av Norton Family

Videouppsikt stöds på Windows-datorer, Android-telefoner och -surfplattor, iPhone- och iPad-enheter.

Videoaktivitetsrapport visar de videoklipp som barnet har sett på internet. Norton Family övervakar och registrerar barnens videoaktiviteter på följande videowebbplatser:

• YouTube
  • Hulu (endast på Windows-datorer)

När dina barn tittar på YouTube-spellistor i Chrome på en Android-telefon eller -surfplatta, döljs adressfältet automatiskt. I det här fallet kan Norton Family inte övervaka och rapportera sådana enskilda videor på spellistan som separata aktiviteter. Så be dina barn att använda Norton Family-webbläsaren för sina surfaktiviteter på sina mobila enheter för att få ut så mycket som möjligt av Norton Family.

Du kan använda Norton-webbplatsen eller appen Norton Family för föräldrar för att se barnets aktiviteter.

Nortons webbplats eller Norton Family-appen för iOS

1. Gör något av följande:

• Logga in på ditt konto.

• Öppna appen Norton Family för föräldrar på iOS.

2. Välj ett barn vars videoaktivitet du vill se.

3. I avsnittet Video kan du se de senaste videoklippen som ditt barn har tittat på.

4. För att se den detaljerade rapporten, klicka på Visa detaljer.

5. Gör något av följande, eller en kombination av följande, för att filtrera webbaktiviteterna:

• Klicka på Alla enheter för att filtrera aktiviteterna baserat på en enhet.

• Välj tidslinje för rapporten. Du kan filtrera aktiviteterna för den aktuella dagen eller för de senaste 7, 14 eller 30 dagarna.

6. Om du vill veta mer om en aktivitet klickar du på Visa mer
    • Klicka på länken för Norton-omdöme för att visa Norton Safe Web-rapporten för webbplatsen.

Norton Family föräldrakontroll för Android

1. Öppna Norton Family-föräldrakontrollappen i föräldraläge.

2. Klicka på det barn som du vill hantera.

3. Gå till fliken Aktivitet.

4. Klicka på Video i listan.

5. Tryck på rutan för tidsperioden för att visa de videor som visats under en specifik period.