Utöka skyddet till fler enheter

Om prenumerationen omfattar flera installationer kan du installera skyddet på ytterligare PC- och Mac-datorer eller mobila enheter utan extra kostnad. Leta upp antalet licensierade enheter som är tillgängliga med prenumerationen för att se om du kan använda Norton-skyddet på andra enheter.

Leta upp antalet licensierade enheter som är tillgängliga med prenumerationen

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj prenumerationsplan på fliken Mina prenumerationer.

3. Du ser hur många licenser som är tillgängliga för installation under prenumerationen.

Om du har ytterligare licenser tillgängliga kan du skydda fler enheter.

Installera skyddet på en annan Windows eller Mac

1. Logga in på ditt konto.

2. På portalsidan Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

3. På sidan Kom igång klickar du på Skicka en nedladdningslänk.

4. Skriv en e-postadress som du kan komma åt på en PC eller Mac.

5. Klicka på Skicka.

Ett e-postmeddelande skickas till angiven e-postadress med anvisningar om hur du installerar Norton-produkten.

6. På den enhet där du vill ladda ner skyddet ska du leta reda på och öppna e-postmeddelandet som du fått från Norton och klicka på Ladda ner nu.

7. Klicka på Godkänn och ladda ner.

8. Spara filen på din dator och dubbelklicka på filen för att installera ditt skydd.

Som standard sparas filen i mappen Nedladdningar på både Mac- och Windows-datorer.

9. Följ anvisningarna på skärmen.

Installera skyddet på mobila enheter

1. Logga in på ditt konto.

2. På portalsidan Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

3. På sidan Kom igång klickar du på Skicka en nedladdningslänk.

4. Skriv en e-postadress som du kan komma åt på mobilen.

Du kan även skicka en nedladdningslänk som ett SMS-meddelande till ett mobilnummer, eller kopiera nedladdningslänken och dela den. Du kan också öppna kameraappen på din nya enhet, rikta den mot QR-koden och sedan trycka på länken för att ladda ner appen.

5. Klicka på Skicka.

Ett e-postmeddelande skickas till angiven e-postadress med anvisningar om hur du installerar Norton-produkten.

6. På den enhet där du vill ladda ner skyddet ska du leta reda på och öppna e-postmeddelandet som du fått från Norton och klicka på Ladda ner nu.

7. På sidan Kom igång väljer du Norton-produkten som du vill installera och klickar sedan på Nästa.

8. Ladda ner och installera produkten från Google Play Butik eller App Store.

9. Följ anvisningarna på skärmen för att installera appen.

Norton-medlemskapsplaner och antal enheter som skyddas

Norton-medlemskapsplaner är licensierade enligt en policy för godtagbar användning. Godtagbar användning för varje medlemskapsplan finns tillgänglig på www.norton.com/products.

Antalet enheter som stöds för varje plan varierar från region till region.

Video: Så här laddar du ner och installerar säkerhet för digitala enheter på en annan enhet