Skydda fler enheter med din Norton-prenumeration

Beroende på prenumerationspaket kan du har möjlighet att installera Norton på ytterligare PC-, Mac- eller mobila enheter utan extra kostnad. Leta upp antalet licensierade enheter som är tillgängliga med din prenumeration för att se om du kan använda Norton-skyddet på flera enheter.

Leta upp antalet licensierade enheter som är tillgängliga med din prenumeration

1. Logga in på Norton.

2. Välj prenumeration på sidan Min prenumeration.

Du kan se hur många licensierade enheter som är tillgängliga för installation under namnet på prenumerationsplanen.

Om du har ytterligare licensierade enheter tillgängliga kan du installera Norton på fler enheter.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v118869637
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 29/05/2019