Blockera eller avblockera annonsspårning

Varje mobil enhet har en unik annons-ID som kan användas för att spåra din information som namn, adress och ålder. Annons-ID kan användas av apputvecklare för att skapa målinriktade annonser som är relevanta för dig. Funktionen Annonsspårning i Norton Secure VPN blockerar målinriktad annonsering.

Ett litet antal webbplatser kräver att blockering av annonsspårning inaktiveras för att fungera korrekt. Om du litar på dessa webbplatser, kan du blockera annonsspårning.

Blockera eller avblockera annonsspårning

1. Öppna Norton Secure VPN.

2. Tryck eller klicka på ikonen för blockering av annonsspårning.

3. Ändra reglaget Blockera annonsspårning för att blockera eller avblockera annonsspårning.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117122899
Operativsystem:
Senast ändrat: 12/11/2018