Konfigurera alternativen för Norton Secure VPN

Norton Secure VPN ser till att din identitet och dina aktiviteter online är anonyma oavsett var du använder webben. Det är ett virtuellt privat nätverk (VPN) som inte loggar, och som krypterar dina data och inte spårar eller lagrar dina onlineaktiviteter eller din plats. Med Norton Secure VPN kan du konfigurera olika alternativ från Norton-produkten.

Ändra region på Android eller iOS

1. Öppna Norton Secure VPN-appen.

2. Tryck på ikonen för plats längst ner på skärmen.

3. På skärmen Regioner väljer du den geografiska regionen du önskar i listan.

Hitta Blockera annonsspårning

1. Starta Norton.

2. I fönstret Mitt Norton klickar du på Aktivera bredvid Secure VPN.

Klicka på rullgardinspilen bredvid Secure VPN och klicka på Annonsspårning.

3. I fönstret Annonsspårning flyttar du reglaget för att aktivera Blockera annonsspårning.

Om Norton Secure VPN inte är aktiverat kan du inte aktivera Blockera annonsspårning.

Video: Komma igång med Norton Secure VPN