Så här kommer du igång

Har du laddat ner produkten?

Ladda ner din inköpta Norton-produkt på dina enheter. Det är enkelt att ladda ner. Logga in på Norton och klicka på Godkänn och ladda ned.

Du kan behöva dubbelklicka på den nedladdade filen i nedladdningsmappen för att starta installationen. Utförliga anvisningar finns i Jag vill ladda ner Norton på min enhet.

Om du har köpt en multilicensprodukt kan du ladda ner den på flera enheter. Du kan även dela den med familj och vänner. Om du har flera enheter måste du ange ett namn som är lätt att komma ihåg för varje enhet i Norton.

Är du skyddad?

Efter installationen är slutförd dubbelklickar du på Norton-ikonen på skrivbordet för att se om Norton-fönstret visas som grönt. Om säkerhetsstatusen för Norton visar grönt är datorn skyddad.

Om statusen är röd eller orange är vissa Norton-funktioner inaktiverade eller fungerar inte som de ska. I de flesta fall kan du lösa problemet genom att trycka på Åtgärda nu.

Kontrollera att de senaste uppdateringarna har installerats i operativsystemet och uppdatera regelbundet alla program så fort som leverantörerna släpper uppdateringarna.

Är dina barn skyddade? Och dina filer och lösenord?

Du kan använda funktionen Norton Password Manager för att spara alla dina lösenord så att du inte behöver komma ihåg dem. De fylls i automatiskt på ett säkert sätt via webbläsarens verktygsfält.

Norton Security Premium inkluderar funktionen Norton Family som kan konfigureras för att övervaka dina barns internetanvändning. Behöver hjälp med att komma igång med Norton Family?

Norton Security Premium har en säkerhetskopieringsfunktion med vilken du kan säkerhetskopiera viktiga dokument och data.

Letar du efter din faktura eller status på prenumerationen?

Logga in på Norton för att hantera Norton-prenumerationen.

Du kan ladda ner fakturan, visa orderhistoriken eller uppdatera din faktureringsinformation och e-postadress.

Du kan ladda ner din prenumeration, hantera dina enheter, visa orderinformation och uppdatera kontoinformationen.

Du kan visa vilka de enheter som skyddas av Norton-prenumerationen och ta bort enheter för att frigöra utrymme och installera på en ny enhet.