Komma igång med din Norton-prenumeration

Har du laddat ner Säkerhet för digitala enheter?

Imagefloat section

1. När du har köpt en Norton-prenumeration måste du ladda ner och installera säkerhet för digitala enheter på samtliga enheter för att få skydd.

Det är enkelt att ladda ner. Logga in på kontot och klicka på Ladda ner. För detaljerade anvisningar kan du läsa Ladda ner och installera Norton Device Security-produkten.

För Korea, Kina och Japan: Norton-kontot skapas inte under köpprocessen. Installera din produkt genom att följa anvisningarna i köpbekräftelsemailet. När produkten installeras ska du skapa ditt konto. För detaljerad information, läs Skapa ett Norton-konto.

Du kan ladda ner den på flera enheter beroende på din prenumeration. Din plan innehåller också gratis molnsäkerhetskopiering så att du kan lagra dina viktiga filer på ett säkert sätt. Mer information om att aktivera din gratis molnbaserade lagring finns i Aktivera Norton Cloud Backup.

Är skyddet aktiverat?

Imagefloat section

1. När installationen är slutförd dubbelklickar du på Norton-produktikonen på skrivbordet för att se om Norton-fönstret visas i grönt. Om säkerhetsstatusen är grön är enheten skyddad.

Om statusen är röd eller orange kanske vissa Device Security-funktioner är inaktiverade eller inte fungerar som de ska. I de flesta fall kan du lösa problemet genom att trycka på Åtgärda nu.

Kontrollera att de senaste uppdateringarna har installerats i operativsystemet och uppdatera regelbundet alla program så fort som leverantörerna släpper uppdateringarna.

Har du skydd för integritet på nätet?

Imagefloat section

1. Om du har Norton 360 bör du ha funktionen Norton Secure VPN* som hjälper till att skydda din integritet på nätet när information skickas eller tas emot via Wi-Fi, trådanslutna eller mobila anslutningar.

Du måste ladda ner och installera på var och en av enheterna för att få skydd för integritet på nätet på enheten.

Om du har köpt Norton Secure VPN separat laddar du ner det på kompatibla enheter. För mer information, läs Komma igång med Norton Secure VPN.

* Norton Secure VPN är endast tillgängligt i vissa länder.

Är dina barns enheter skyddade? Och dina filer och lösenord?

Imagefloat section

1. Prenumerationen kan innehålla funktionerna Norton Cloud Backup** och Norton Family Föräldrakontroll^. Norton Family Föräldrakontroll hjälper dig att hålla uppsikt över barnens internetanvändning. Mer information finns i Kom igång med Norton Family. Du kan använda funktionen Norton Cloud Backup för att säkerhetskopiera viktiga dokument och data. Mer information finns i Aktivera Norton Cloud Backup.

Du kan använda funktionen Norton Password Manager för att spara alla dina lösenord så att du inte behöver komma ihåg dem. De fylls i automatiskt på ett säkert sätt via webbläsartilläggen. Mer information finns i Lägg till Nortons webbläsartillägg.

^ Norton Familys funktioner för föräldrakontroll stöds inte på Mac.

** Funktionen Norton Cloud Backup stöds inte på Mac. Den kräver att enheten omfattas av ett internet-/dataabonnemang och är påslagen.

Har du konfigurerat skydd mot identitetsstöld?

Imagefloat section

1. Om du har Norton 360 med LifeLock måste du ställa in skydd mot identitetsstöld#. LifeLock-skydd mot identitetsstöld övervakar om din personliga information används och tillhandahåller restaureringstjänster för att hjälpa till om du har problem med identitetsstöld.

För mer information, läs Kom igång med LifeLock-skydd mot identitetsstöld.

# LifeLock-skydd mot identitetsstöld är inte tillgängligt i alla länder.

Letar du efter ditt kvitto eller din prenumerationsstatus?

Imagefloat-avsnitt

1. Logga in på ditt konto för att hantera prenumerationen.

Du kan ladda ner kvittot, visa orderhistoriken eller uppdatera faktureringsinformation och e-postadress i Mitt Norton.

Du kan också se de enheter som har skydd via prenumerationen, och du kan till och med frigöra en licens för att skydda en ny enhet.