Läs vad du kan göra om Norton Mobile Security inte finns på Google Play Store eller om du inte har åtkomst till Google Play Store

Om du inte hittar Norton Mobile Security i Google Play Store, eller om Google Play Store inte har installerats i din Android-enhet, kan du ladda ner appen Norton Mobile Security direkt via en separat inläsning.

STEG 1

Aktivera tillfälligt installationer från okända källor.

1. Öppna Inställningar från startskärmen, och gå sedan till inställningarna för Säkerhet.

2. Leta reda på inställningarna för Okända källor och tryck för att aktivera.

3. Tryck på OK för att bekräfta.

STEG 2

Ladda ner och installera Norton Mobile Security

1. Ladda ner appen Norton Mobile Security på din enhet.

2. När nedladdningen är klar, trycker du på den fil som du har laddat ner i meddelandefältet.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

När du har slutfört installationen av Norton Mobile Security, följer du anvisningarna i steg 1 och inaktiverar installationer från okända källor.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v116457497
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/07/2019