Jag vill ladda ner en Norton-produkt som jag köpt från en återförsäljare

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du inkluderar flera enheter i ditt Norton-skydd utan extra kostnad.

Klicka här för att få veta hur.

Om du installerar en Norton-produkt som du har köpt från en återförsäljare eller en närstående webbplats, måste du skapa ett Norton-konto eller lägga till produkten du har köpt i det befintliga kontot. För detaljerad information, läs Hantera Norton Protection på Mitt Norton.

Under installationsprocessen blir du erbjuden att registrera dig för Nortons automatiska förnyelsetjänst. Läs Hjälp om Nortons automatiska förnyelsetjänst för detaljerad information om Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Ladda ner och installera Norton-produkten

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa konto och slutför registreringsprocessen.

Logga in om du redan har ett Norton-konto.

3. I fönstret Kom igång klickar du på Ange en ny produktnyckel.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

Om du har köpt en cd-skiva med produkten på internet eller hos din lokala återförsäljare så finns produktnyckeln i paketet, antingen på en etikett på baksidan av cd- eller dvd-fodralet eller tryckt på ett kort i paketet.

Produktnyckeln är en kombination av alfabetiska och numeriska tecken. Den innehåller inga specialtecken.

Observera att din prenumeration startar när du anger den 25 tecken långa nyckeln som finns på produktkortet eller i orderbekräftelsemeddelandet.

4. Läs villkoren och klicka på Godkänn.

5. På sidan Kom igång läser du igenom villkoren för automatisk förnyelse av prenumeration och klickar på Godkänn och fortsätt.

Nortons automatiska förnyelsetjänst är ett enkelt sätt att hålla dig skyddad mot internethot genom att automatiskt förnya din Norton-prenumeration innan den upphör. På så sätt är din Norton-produkt alltid aktuell och din dator skyddad, utan att du behöver tänka på det. När du har aktiverat den kan du logga in på ditt Norton-konto och avbryta den automatiska förnyelsen.

6. På sidan Betalningssätt anger du faktureringsadress och kreditkortsuppgifter och klickar på Godkänn och fortsätt.

7. Verifiera betalningssättet och klicka på Aktivera automatisk förnyelse.

8. Klicka på Fortsätt på sidan där registreringen bekräftas.

9. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Om du har fler än en Norton-produkt i ditt konto ska du välja den produkt du vill ladda ner och klicka på Nästa.

Om du är Norton Security Platinum-kund väljer du den produkt du vill installera och klickar på Nästa.

Klicka på Ladda ner mer om produkten du vill ladda ner inte visas i listan.

10. Följ anvisningarna som visas för att köra eller spara nedladdningsfilen. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

När nedladdningsprogrammet körs, laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt. Din enhet visar aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt Norton-konto.

Om du vill ladda ner på nytt eller installera på en annan enhet kan du läsa Ladda ner Norton på din enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v101779430
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 09/08/2019