Jag vill ladda ner en Norton-produkt som jag köpt från en återförsäljare

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du inkluderar flera enheter i ditt Norton-skydd utan extra kostnad.

Klicka här för att få veta hur.

Om du installerar en Norton-produkt som du har köpt från en återförsäljare eller en tredjepartswebbplats, måste du skapa ett Norton-konto eller lägga till produkten du har köpt i det befintliga kontot.

Under installationsprocessen blir du erbjuden att registrera dig för Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Ladda ner och installera Norton-produkten

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa konto och slutför registreringsprocessen.

Logga in om du redan har ett Norton-konto.

3. I fönstret Kom igång klickar du på Ange en ny produktnyckel.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

Om du har köpt en cd-skiva med produkten på internet eller hos din lokala återförsäljare så finns produktnyckeln i paketet, antingen på en etikett på baksidan av cd- eller dvd-fodralet eller tryckt på ett kort i paketet.

Produktnyckeln är en kombination av alfabetiska och numeriska tecken. Den innehåller inga specialtecken.

Observera att din prenumeration startar när du anger den 25 tecken långa nyckeln som finns på produktkortet eller i orderbekräftelsemeddelandet.

4. Registrera dig för den automatiska förnyelsetjänsten för din Norton-prenumeration genom att välja Komma igång.

Om du inte vill registrera dig för automatisk förnyelse klickar du på Hoppa över och fortsätter till punkt 9.

5. Läs igenom villkoren för automatisk förnyelse och klicka på Godkänn och fortsätt.

6. Ange din kreditkortsinformation och klicka på Nästa.

7. Ange din faktureringsadress och klicka på Registrera dig för automatisk förnyelse.

8. Klicka på Fortsätt att ladda ner på sidan där registreringen bekräftas.

9. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Om du har fler än en Norton-produkt i ditt konto ska du välja den produkt du vill ladda ner och klicka på Nästa.

Om du är Norton Security Platinum-kund väljer du den produkt du vill installera och klickar på Nästa.

Klicka på Ladda ner mer om produkten du vill ladda ner inte visas i listan.

Klicka på Skicka en nedladdningslänk för att installera på en annan enhet.

10. Följ anvisningarna som visas för att köra eller spara nedladdningsfilen. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

När nedladdningsprogrammet körs, laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt. Din enhet visar aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt Norton-konto.

Om du vill ladda ner på nytt eller installera på en annan enhet kan du läsa Jag vill ladda ner Norton-produkten på min enhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v101779430
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 14/02/2019