Ladda ner en Norton-produkt som är köpt från en återförsäljare

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du inkluderar flera enheter i ditt Norton-skydd utan extra kostnad.

Klicka här för att få veta hur.

Om du installerar Norton som du har köpt från en återförsäljare eller en närstående tredjepartswebbplats, måste du skapa ett Norton-konto eller lägga till produkten du har köpt i det befintliga kontot. För mer information, läs Hantera Norton Protection på Mitt Norton.

Under installationsprocessen blir du erbjuden att registrera dig för Nortons automatiska förnyelse. Mer information om Nortons automatiska förnyelse finns i Hjälp om Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Om du redan har installerat Norton på enheten, läs Så här använder du Norton-produktnyckel för att aktivera.

Ladda ner och installera Norton

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa konto och slutför registreringsprocessen.

Logga in om du redan har ett Norton-konto.

3. På sidan Kom igång klickar du på Ange en ny produktnyckel.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

Om du har köpt en cd-skiva med produkten på internet eller hos din lokala återförsäljare så finns produktnyckeln i paketet, antingen på en etikett på baksidan av cd- eller dvd-fodralet eller tryckt på ett kort i paketet.

Produktnyckeln är en kombination av alfabetiska och numeriska tecken. Den innehåller inga specialtecken.

Observera att din prenumeration startar när du anger den 25 tecken långa nyckeln som finns på produktkortet eller i orderbekräftelsemeddelandet.

Om du ser meddelandet "Ogiltig produktnyckel" läser du Meddelande "Ogiltig produktnyckel".

4. Läs villkoren och klicka på Godkänn.

5. På sidan Kom igång läser du igenom villkoren för automatisk förnyelse av prenumerationer och klickar sedan på Godkänn och fortsätt.

Nortons automatiska förnyelsetjänst är ett enkelt sätt att hålla dig skyddad mot internethot genom att automatiskt förnya din Norton-prenumeration innan den upphör. På så sätt är din Norton-produkt alltid aktuell och din dator skyddad, utan att du behöver tänka på det. När du har aktiverat den kan du logga in på ditt Norton-konto och avbryta automatisk förnyelse.

6. På sidan Betalningssätt anger du faktureringsadress och kreditkortsuppgifter och klickar på Godkänn och fortsätt.

7. Verifiera betalningssättet och klicka på Aktivera automatisk förnyelse.

8. Klicka på Fortsätt på sidan där registreringen bekräftas.

9. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Om du har mer än en Norton-produkt i kontot ska du välja den produkt du vill ladda ner och sedan klicka på Nästa.

Om du är Norton Security Platinum-kund väljer du den produkt du vill installera och klickar sedan på Nästa.

Om produkten du vill ladda ner inte är synlig i listan klickar du på Ladda ner mer.

10. Följ anvisningarna som visas för att köra eller spara nedladdningsfilen. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

När nedladdningsprogrammet körs, laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt. Din enhet visar aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt Norton-konto.

Om du vill ladda ner på nytt eller installera på en annan enhet kan du läsa Ladda ner Norton på din enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v101779430
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 17/09/2019