Åtgärda felaktigt antal prenumerationsdagar som visas i Norton-produkten

Det kan finnas flera orsaker till att Norton-produkten visar ett felaktigt antal prenumerationsdagar. Några av de vanligaste scenarierna är att den köpta produkten inte installerades på enheten eller att den inte aktiverades.

För Hongkong, Japan, Kina, Korea och Taiwan: Prenumerationen börjar från betalningsdagen om du köper från en onlinebutik.

Om du inte har köpt en förnyelse eller en uppgradering från meddelandet om giltighetstid upphör läggs inte dagarna från den gamla prenumerationen till i den nya prenumerationen. Till exempel: när Norton-skyddet ska förnyas och om du köper en ny produkt från en återförsäljare eller en onlinebutik läggs inte dagarna från den gamla prenumerationen till i den nya prenumerationen.

Läs Meddelande: ”Bekräfta ditt köp” om du ser ett meddelande som ber dig att bekräfta ett köp när du loggar in på kontot.

För mer hjälp kan du kontakta Kundtjänst och support.

Jag debiterades för prenumerationsförnyelse men produkten visar inte korrekt antal prenumerationsdagar

Läs Mer information om prenumerationer med automatisk förnyelse om du har fått ett meddelande om förnyad prenumeration eller om du debiteras för en prenumeration med automatisk förnyelse.

Ladda ner Norton-produkten igen om ditt förnyelsedatum för prenumerationen är felaktigt, även om prenumerationen förnyas automatiskt.

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj produkten du vill ladda ner på fliken Min prenumeration.

3. Klicka på Ladda ner.

4. I fönstret Kom igång klickar du på Godkänn och ladda ner.

Följ anvisningarna som visas för att köra eller spara nedladdningsfilen. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

5. Om du får en säkerhetsvarning eller om något annan bekräftelsefönster öppnas klickar du på Kör, OK eller Fortsätt.

När nedladdningsprogrammet körs, laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt.

Norton-produkten visar inte korrekt antal prenumerationsdagar

Om Norton-produkten visar felaktigt antal återstående dagar kanske du inte har installerat den produkt som du har köpt.

1. Logga in på ditt konto.

2. Om du inte redan är inloggad på ditt konto uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto och klicka på Logga in.

Klicka på Skapa ett konto och slutför registreringen om du inte har ett Norton-konto.

3. I fönstret Kom igång klicka på Ladda ner Norton.

Om du vill installera en ny produkt som inte är registrerad på ditt konto klickar du på Ange en ny produktnyckel.

Ange produktnyckeln och klicka på >. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera produkten.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• För Windows: Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

• För Mac: Tryck på Kommando + Option + L för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

7. Norton-produkten är nu installerad och aktiverad.

Om ditt prenumerationsdatum fortfarande är felaktigt behöver du kanske aktivera din produkt manuellt. Mer information finns i Aktivera eller förnya Norton-prenumerationen.

Min Norton-prenumeration visas som upphört eller testversionen har upphört

Om din prenumerationsstatus anger att Norton-produkten har upphört, rekommenderar vi att du återaktiverar den. Om problemet kvarstår och du har en aktiv prenumeration, ska du ladda ner Norton-produkten från ditt konto. Du behöver inte avinstallera produkten för att utföra den här åtgärden.

Om du får ett e-postmeddelande där det står att prenumerationen har upphört, även efter att du har förnyat och installerat skyddet, är det troligt att meddelandet är för en annan prenumeration.

1. Logga in på ditt konto.

2. Om du inte redan är inloggad på ditt konto uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto och klicka på Logga in.

Klicka på Skapa ett konto och slutför registreringen om du inte har ett Norton-konto.

3. I fönstret Kom igång klicka på Ladda ner Norton.

Om du vill installera en ny produkt som inte är registrerad på ditt konto klickar du på Ange en ny produktnyckel.

Ange produktnyckeln och klicka på >. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera produkten.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• För Windows: Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

• För Mac: Tryck på Kommando + Option + L för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

7. Norton-produkten är nu installerad och aktiverad.

Om ditt prenumerationsdatum fortfarande är felaktigt behöver du kanske aktivera din produkt manuellt. Mer information finns i Aktivera eller förnya Norton-prenumerationen.

Du kan även se ett meddelande om att testversionen har upphört fast du har en aktiv prenumeration med dagar kvar. Aktivera produkten på nytt för att åtgärda problemet.