Återställ ditt Norton-konto

Om du inte kommer ihåg användarnamnet eller lösenordet kan du hämta det och ställa in ett nytt lösenord för kontot.

Om du inte har åtkomst till din gamla e-post eller om du inte har fått e-postmeddelandet för återställning av lösenord kan du kontakta Kundtjänst och support för hjälp.

Återställ lösenordet för kontot

1. Gå till sidan Har du glömt lösenordet.

2. Ange den e-postadress du använde när du gjorde köpet eller när du skapade kontot.

3. Klicka på Fortsätt.

Norton skickar dig ett e-postmeddelande med instruktioner för återställning av lösenord om det finns ett konto för den e-postadressen.

Titta i skräppostmappen om du inte får e-postmeddelandet för lösenordsåterställning inom några minuter. E-postmeddelanden om lösenordsåterställning från Norton har följande uppgifter:

• Från: no-reply@mylogin.norton.com

• Ämne: Återställ kontolösenordet

4. Öppna e-postmeddelandet och klicka på knappen Återställ lösenordet.

Om e-postkontot inte är aktivt kontaktar du oss på Kundtjänst och support.

5. Ange och uppdatera ett nytt lösenord för ditt konto.

Lösenordet är skiftlägeskänsligt och måste bestå av åtta eller fler tecken som ska innehålla minst en stor och en liten bokstav, en siffra och en symbol.

Hämta användarnamnet som du använder för att logga in

1. Gå till sidan Har du glömt användarnamnet.

2. Ange den e-postadress du använde när du gjorde köpet eller när du skapade kontot.

3. Klicka på Fortsätt.
    Norton skickar dig ett e-postmeddelande om det finns ett konto för den e-postadressen. Följ de anvisningar som skickats.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55260946