Ladda ner Norton på din enhet

Det är lika enkelt att skydda dina enheter och hantera Norton-produkten som att lägga till en ny enhet i ditt Norton-konto. Följ de här anvisningarna om du vill installera eller installera om Norton-produkten som är registrerad på ditt konto.

Om du har fått Norton-produkten från din tjänsteleverantör kan du läsa Installera Norton från din tjänsteleverantör.

Ladda ner och installera Norton-produkten på datorn

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett konto klickar du på Skapa ett konto och slutför registreringsprocessen.

3. På sidan Kom igång klickar du på Ladda ner Norton.

Klicka på Ange en ny produktnyckel för att fortsätta om du har en produktnyckel som du inte har registrerat ännu på ditt konto.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

Om du ser meddelandet "För att börja din prenumeration, ange din fakturainformation och produktnyckel på norton.com/enroll" kan du läsa Aktivera förbetald Norton-prenumeration som har köpts från en återförsäljare.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Om du har fler än en Norton-produkt i ditt konto ska du välja den produkt du vill ladda ner och klicka på Nästa.

Klicka på Ladda ner mer om produkten du vill ladda ner inte visas i listan.

Klicka på Skicka en nedladdningslänk för att installera på en annan enhet. Läs I want to install my Norton Product on a different device för att fortsätta installera på en annan enhet.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Visa nedladdade filer genom att klicka på alternativet för nedladdning i webbläsarens övre högra hörn, och dubbelklicka på den fil du har laddat ner.

• Chrome: Dubbelklicka på den fil du har laddat ner i det nedre vänstra hörnet.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

7. Norton-produkten är nu installerad och aktiverad.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 14/07/2019