Ladda ner och installera Norton Device Security

Ladda ner och installera Norton Device Security på Windows

För Kina, Japan och Korea: Om Norton-produkten inte är registrerad på ditt konto ska du kontrollera köpbekräftelsemeddelandet som innehåller produktnyckeln och länken för att ladda ner Norton-produkten. När installationen är klar följer du anvisningarna på skärmen för att skapa ett konto för att installera på fler enheter.

Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

1. Gå till my.Norton.com och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto.
  2. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner. Klicka sedan på Godkänn och ladda ner på sidan Kom igång.
  3. Om du installerar på Windows 11/10 i S-läge klickar du på Hämta från Microsoft och följer uppmaningarna för att installera från Microsoft Store.
  4. När nedladdningen är klar kör du installationsprogrammet och trycker du på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och sedan dubbelklickar du på filen som du laddade ner.
  5. Om fönstret användarkontokontroll visas klickar du på Fortsätt och följer anvisningarna på skärmen.

LäsInstallera Norton Device Security-appen från Microsoft Store om du vill veta mer om hur du installerar produkten från Microsoft Store.

Ladda ner och installera Norton Device Security på Mac

1. Gå till my.Norton.com och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto.
  2. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner. Klicka sedan på Godkänn och ladda ner på sidan Kom igång.
  3. För att installera Norton produktversion 8.x eller senare måste du ha Mac OS X 10.10.x eller senare.
  4. Vi rekommenderar att du klickar på Norton-licensavtal och läser igenom produktens licensavtal innan du installerar.
  5. Läs Ladda ner och installera Norton Device Security-produkten på Mac för detaljerade anvisningar.

Installera Norton Device Security på Android

Om du får problem under installationen av Norton 360-appen ska du kontrollera att den mobila enheten har den senaste versionen av Google Play Butik-appen samt de senaste systemuppdateringarna.

1. Starta appen Google Play Butik på Android-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på Installera.

3. Tryck på Öppna när installationen har slutförts.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

6. Du måste ge behörighet till enhetsinställningarna för att fortsätta använda funktionerna Appsäkerhet, Internetsäkerhet och Wi-Fi-säkerhet för att säkerställa fullständigt skydd. Tryck först på Säkerhet och sedan på ikonen permission_setup i det övre högra hörnet på huvudskärmen i Norton 360-appen.

7. På skärmen behörighetskonfiguration trycker du på Kom igång. Därefter följer du anvisningarna på skärmen för att konfigurera och tillåta följande inställningar.

Anvisningarna kan variera beroende på enhet, enhetstillverkare och operativsystem.
    • Slå på Norton 360-tjänsten

• Tillåta att Norton 360 körs i bakgrunden

• Slå på Skriv över andra appar

• Tillåta att Norton 360 har åtkomst till enhetens plats

• Slå på platsinställningar

Installera Norton Device Security på iPhone eller iPad

1. Starta Apple App Store-appen på iOS-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på HÄMTA eller på nedladdningsikonen.
  3. Tryck på Öppna när installationen har slutförts.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.