Ladda ner och installera Norton Device Security

Ladda ner och installera Norton Device Security på Windows

För Kina, Japan och Korea: Om Norton-produkten inte är registrerad på ditt konto ska du kontrollera köpbekräftelsemeddelandet som innehåller produktnyckeln och länken för att ladda ner Norton-produkten. När installationen är klar följer du anvisningarna på skärmen för att skapa ett konto för att installera på fler enheter.

Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

1. Gå till my.Norton.com och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto.
  2. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner. Klicka sedan på Godkänn och ladda ner på sidan Kom igång.
  3. Om du installerar på Windows 11/10 i S-läge klickar du på Hämta från Microsoft och följer uppmaningarna för att installera från Microsoft Store.
  4. När nedladdningen är klar kör du installationsprogrammet och trycker du på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och sedan dubbelklickar du på filen som du laddade ner.
  5. Om fönstret användarkontokontroll visas klickar du på Fortsätt och följer anvisningarna på skärmen.

LäsInstallera Norton Device Security-appen från Microsoft Store om du vill veta mer om hur du installerar produkten från Microsoft Store.

Ladda ner och installera Norton Device Security på Mac

1. Gå till my.Norton.com och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto.
  2. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner. Klicka sedan på Godkänn och ladda ner på sidan Kom igång.
  3. För att installera Norton produktversion 8.x eller senare måste du ha Mac OS X 10.10.x eller senare.
  4. Vi rekommenderar att du klickar på Norton-licensavtal och läser igenom produktens licensavtal innan du installerar.
  5. För detaljerade anvisningar kan du läsa Installera Norton Device Security på Mac.

Installera Norton Device Security på Android

1. På appskärmen Norton 360 i Google Play Butik-appen trycker du på Installera.
  2. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Fortsätt.
  3. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto och tryck sedan på Logga in.
    • Om du inte redan har aktiverat din prenumeration på Norton 360-appen kan du läsa Aktivera Norton 360-appen på din mobila enhet. Installationen av Norton 360-appen är nu klar.
    • Om du får problem under installationen av Norton 360-appen ska du kontrollera att den mobila enheten har den senaste versionen av Google Play Butik-appen samt de senaste systemuppdateringarna.

Installera Norton Device Security på iPhone eller iPad

1. Under Ladda ner Norton från App Store tryck på Ladda ner i App Store.

Nu omdirigeras du till App Store.

Om du är på en iPad trycker du på Installera på iPad och följer anvisningarna på skärmen.

2. Tryck på Hämta > Installera > Klart.

3. När nedladdningen är klar trycker du på Öppna för att starta Norton 360-appen.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Fortsätt.

5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto och tryck sedan på Logga in.