Ladda ner och installera Norton Device Security

Logga in på ditt konto för att installera Norton Device Security på alla stationära och bärbara datorer, mobiltelefoner eller surfplattor som stöds.

Om du har köpt Norton Device Security från en återförsäljare eller om du har en produktnyckel som ännu inte är registrerad på kontot, läs Ladda ner en Norton-produkt som är köpt från en återförsäljare.

Om du har fått Norton-produkten från din tjänsteleverantör kan du läsa Installera Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

Enheten måste uppfylla minimikraven på operativsystemet för att du ska kunna installera Norton-skyddet. Läs Systemkrav för att installera och konfigurera Norton-skydd för mer information om kraven

För Kina, Japan och Korea: Om Norton-produkten inte är registrerad på ditt konto ska du kontrollera köpbekräftelsemeddelandet som innehåller produktnyckeln och länken för att ladda ner Norton-produkten. När installationen är klar följer du anvisningarna på skärmen för att skapa ett konto för att installera på fler enheter.

Ladda ner Norton Device Security

1. Logga in på ditt konto.

2. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord klickar du på Har du glömt lösenordet? och följer anvisningarna på skärmen för att återställa det.

3. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

Om du installerar på Windows 10 i S-läge klickar du på Hämta från Microsoft och följer uppmaningarna för att installera från Microsoft Store.

4. På sidan Kom igång klickar du på Godkänn och ladda ner.

Om du använder en mobil enhet väljer du prenumerationen som du vill ladda ner och trycker på Nästa.

Om du vill installera Norton Device Security väljer du ett av alternativen baserat på enheten:

Installera Norton Device Security på Windows

1. När nedladdningen är klar trycker du på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklickar på filen som du laddade ner.

2. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

Installera Norton Device Security på Mac

För att installera Norton produktversion 8.x eller senare måste du ha Mac OS X 10.10.x eller senare.
Vi rekommenderar att du klickar på Norton-licensavtal och läser igenom produktens licensavtal innan du installerar.
För detaljerade anvisningar kan du läsa Installera Norton Device Security på Mac.
Video: Så här installerar du Norton på en Mac-enhet

Video: Så här installerar du Norton på en Mac-enhet

Installera Norton Device Security på Android

1. På appskärmen Norton 360 i Google Play Butik-appen trycker du på Installera.

2. Tryck på Öppna när installationen har slutförts.

3. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Fortsätt.

4. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto och tryck sedan på Logga in.

Om du inte redan har aktiverat din Norton 360-apprenumeration kan du läsa Aktivera Norton 360-appen på din mobila enhet. Installationen av Norton 360-appen är nu klar.

Om du får problem under installationen av Norton 360-appen ska du kontrollera att den mobila enheten har den senaste versionen av Google Play Butik-appen samt de senaste systemuppdateringarna.

Installera Norton Device Security på iPhone eller iPad

1. Under Ladda ner Norton från App Store tryck på Ladda ner i App Store.

Nu omdirigeras du till App Store.

Om du är på en iPad trycker du på Installera på iPad och följer anvisningarna på skärmen.

2. Tryck på Hämta.

3. Tryck på Installera.

4. Tryck på Klar.

5. När nedladdningen är klar trycker du på Öppna för att starta Norton 360-appen.

6. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Fortsätt.

7. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto och tryck sedan på Logga in.