Åtgärda problem med att ladda ner din Norton Device Security-produkt

Om du inte kan ladda ner eller installera Norton-produkten på enheten ska du välja det av följande som bäst beskriver din situation:

Nedladdningen eller installationen startar inte eller slutförs inte

• Installationen av Norton Device Security börjar när du kör den nedladdade filen. För att hitta den nedladdade filen gör du något av följande beroende på vilken webbläsare du använder:

För Windows: Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

För Mac: Tryck på Kommando + Option + L för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

• När du startar installationen, och om det inte dyker upp någon ruta, kan det hända att installationsfönstret är dolt bakom andra fönster. Du kan minimera alla öppna fönster för att se installationsprogrammet.

• Om nedladdningen inte startar eller fortskrider föreslår vi att du laddar ner filen på nytt. För detaljerade anvisningar kan du läsa Ladda ner och installera Norton Device Security-produkten.

• Om installationen inte slutförs eller om du inte kan öppna Norton Device Security föreslår vi att du laddar ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall. Läs Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

Installationsproblem efter migrering från Comcast

Om du behöver hjälp med att installera Norton Device Security efter att du migrerat din Comcast-prenumeration, se Åtgärda problem med installation av Norton Device Security efter migrering från Comcast.

Andra installationsfel