Meddelande: "Ogiltig produktnyckel"

Det här felet visas när produktnyckeln är felaktig eller om produktnyckeln är till en annan produkt och version.

Kontrollera att du har angett nyckeln korrekt

• Ange din produktnyckel igen. Kontrollera att du skriver exakt rätt nyckel. Produktnyckeln är en kombination av alfabetiska och numeriska tecken. Den innehåller inga specialtecken.

Om du har köpt en paketerad produkt via internet eller hos en lokal återförsäljare så finns produktnyckeln på insidan av paketet eller tryckt på ett kort i paketet.

Om problemet kvarstår kan du prova följande lösningar,

Vanliga misstag när du anger produktnyckel

• Mellanslag i produktnyckeln ger upphov till ett fel.

• Se till att du anger licensinformation för den specifika produkt du använder. Licensinformation för en Norton-produkt är inte utbytbar mot en annan Norton-produkt.

Till exempel, du kan inte använda produktnyckeln för ditt Norton-skydd för att aktivera Norton Utilities Premium. Du hittar produktnyckeln för Norton Utilities Premium på sidan Min prenumeration på ditt konto.

• Om du fortfarande ser ett meddelande där det står att licensieringsinformationen är felaktig eller ogiltig ska du kontrollera att du har skrivit in licensinformationen exakt så som den visas.

Vissa tecken (som siffran 0 och bokstaven O) kan se mycket lika ut. Prova att dubbelkolla följande: bokstäverna O, l (gement l), I (versalt I) samt siffrorna 0 (noll) och 1 (ett).

Om du fortfarande kan se meddelanden om ogiltig licensinformation ska du kontakta Kundtjänst och support.

Kontakta oss

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090504170737EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 25/06/2020