Återställ Norton Securitys verktygsfält som saknas i Google Chrome

En nyligen genomförd uppdatering orsakade att Norton Security Toolbar döljs som standard. Även om Nortons verktygsfält är dolt, skyddar det dig fortfarande medan du surfar på internet med funktionerna Norton Safe Web, Norton Antiphishing och Norton Scam Insight. Det visar fortfarande blockerade sidor för dessa funktioner.

Klicka på tilläggsknappen för Norton Securitys verktygsfält för att visa Norton Securitys verktygsfält i det övre högra hörnet i Google Chrome-webbläsaren.

Verktygsfältet visas under varaktigheten för den aktuella webbplatsen; om du går vidare till en ny webbplats, eller öppnar en ny flik, döljs verktygsfältet igen.

Den här uppdateringen släpptes för att hantera ett visningsproblem som uppstår när Norton Securitys verktygsfält visas med det senaste Norton Identity Safe-tillägget, och orsakar att vissa Identity Safe-objekt placeras felaktigt.

Vi kan försäkra dig om att efter denna uppdatering kommer Norton att fortsätta vara aktivt och skydda dig, även om verktygsfältet inte är synligt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v96187002
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/09/2018