Meddelande: "Kärnprodukten/kärnprodukterna har ändrats. Kör Smart Update eller installera om produkten" när du kör Norton Utilities 16.0

STEG 1

Kör Smart Update

1. Starta Norton Utilities.

2. Klicka på Smart Update i fönstrets nedre högra hörn.

3. Klicka på Nästa i fönstret Smart Update.

4. När Smart Update har installerat alla tillgängliga uppdateringar klickar du på Slutför.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Avinstallera Norton Utilities

1. Tryck på Windows -tangenten + R för att öppna dialogrutan Kör.

2. Skriv följande i dialogrutan Kör och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl

3. I listan över installerade program klickar du på Norton Utilities och sedan på Ta bort eller Avinstallera.

4. Klicka på Ja för att bekräfta.

5. När programmet är avinstallerat stänger du alla öppna program och startar om datorn.

STEG 3

Ladda ner Norton Utilities

1. Logga in på Norton.

2. Klicka på Ordernr på sidan Orderhistorik intill Norton Utilities för att visa orderinformationen.

3. Kopiera produktnyckeln under Orderinformation.

4. Klicka på Ladda ned bredvid Norton Utilities.

5. Du dirigeras om till sidan för nedladdningshanteraren. Starta nedladdningen genom att klicka på nedladdningslänken.

Om du inte kan ladda ner Norton Utilities från Norton Management så kan du ladda ner via följande länk:

Norton Utilities

6. Dubbelklicka på den fil du har laddat ner.

7. Följ anvisningarna på skärmen för att installera produkten och starta sedan om datorn.

8. När du uppmanas att aktivera Norton Utilities anger du produktnyckeln och klickar sedan på Aktivera.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v94838161_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 26/04/2019