Använd Norton Utilities för att genomsöka och reparera problem i Windows-registret

Genomsöka och reparera problem i Windows-registret

1. Starta Norton Utilities.

Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

2. Klicka på Rensa registret i det högra fältet.

Norton Utilities söker igenom Windows-registret och visar en lista över eventuella problem som hittas.

3. Klicka på Reparera.

Om du vill hoppa över något av registerproblemen i listan avmarkerar du registerposten i sökresultatet.

4. Klicka på Fortsätt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v52850219
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019