Konfigurera inställningarna för Norton Utilities Ultimate

Med inställningsfönstret i Norton Utilities Ultimate kan du konfigurera de olika alternativen som finns tillgängliga i Norton Utilities Ultimate.

Konfigurera de allmänna inställningarna för Norton Utilities Ultimate

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. Klicka på ikonen Inställningar som finns i skärmens övre högra hörn.

3. I fönstret Inställningar, bredvid Allmänna inställningar, ska du klicka på högerpilen längst till höger på skärmen och göra följande steg:

• Ledtrådar och tips : Visa alla meddelanden som Norton Utilities Ultimate har till dig, till exempel informationsartiklar och produkterbjudanden. Det här avsnittet visas bara om det finns ett meddelande

• Skrivbordsmeddelanden : Visar tillfällig information på skrivbordet som du kan tycka är användbar.

• Uppdatera anslutningsinställningar : Konfigurera proxyserverinställningar för din dator. Du kan även konfigurera specifika proxyserverinställningar enligt dina behov.

Klicka på Använd specifika proxyserverinställningar och följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera specifika proxyserverinställningar

Konfigurera inställningarna för Norton Utilities

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. Klicka på ikonen Inställningar som finns i skärmens övre högra hörn.

3. I fönstret Inställningar, bredvid Norton Utilities, ska du klicka på högerpilen längst till höger på skärmen och göra följande steg:

• Kontrollpanel : Styr visningen av varningar som är konfigurerade att inte visas när Norton Utilities Premium utför en uppgift

• Reparationsalternativ : Kontrollera visningen av aviseringar av reparationsbekräftelser

För att stänga av aviseringarna, inaktivera kryssrutan Fråga mig innan du utför reparationer och optimeringar.

Alternativet Visa en sammanfattning på kontrollpanelen sammanfattar de genomförda reparationerna och optimeringarna på kontrollpanelen.

• SafetyNet : Spara information om ångringar när du reparerar problem.

Konfigurera Automatic Care-inställningar för Norton Utilities Ultimate

För att konfigurera Automatic Care för Norton Utilities Ultimate, se Konfigurera Automatic Care-inställningar i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

Konfigurera PC Cleanup-inställningar för Norton Utilities Ultimate

För att konfigurera PC Cleanup-inställningar för Norton Utilities Ultimate, se Konfigurera PC Cleanup-inställningar i Norton Utilities Ultimate.

Konfigurera inställningar för borttagning av vilseledande och oönskade program

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. Klicka på ikonen Inställningar som finns i skärmens övre högra hörn.

3. I fönstret Inställningar, bredvid inställningar för vilseledande och oönskade program, ska du klicka på högerpilen längst till höger på skärmen.

Bredvid Behållna objekt använder du alternativet Ta bort för att ta bort något av de program som tidigare flaggats av Norton Utilities Ultimate, som du inte tog bort vid den ursprungliga genomsökningen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v138373442