Korrigera vanliga datorproblem med hjälp av Norton Utilities Ultimate

System Troubleshooter ger dig snabb åtkomst till avsnittet Felsökning på Windows kontrollpanel.

Kör System Troubleshooter

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. Klicka på Verktygslåda > Återställ på den vänstra panelen.

3. Klicka på System Troubleshooter i fönstret Återställ.

System Troubleshooter öppnar avsnittet Felsökning på Windows kontrollpanel.

4. Klicka på en uppgift som ska diagnostiseras och reparera vanliga datorproblem, baserat på de symtom som din dator uppvisar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v138369217
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/11/2021