Funktioner i Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate är endast tillgängligt för Windows™ PC.

Huvudfunktioner

• NetBooster gör det möjligt för dig att optimera internetinställningarna för att hjälpa till att boosta svarstiden för videor, nedladdningar och spel.

• Network Scanner söker efter enheter på nätverket som kan använda bandbredd eller orsaka överbelastning av nätverket, så att du kan stänga av dem.

• Process Scanner söker efter onödig användning av resurser och stänger av dem för att förbättra enhetens svarstid.

• Search & Recover låter dig hitta och återställa oavsiktligt borttgna filer, till exempel dokument eller foton.

• System Restore tar datorns inställningar tillbaka i tiden före en dålig uppdatering, program eller drivrutin installerades. System Restore kommer inte att ändra eller ta bort dina dokument, foton, musik, videor eller filer.

Några av de tillgängliga funktionerna i Norton Utilities Ultimate är:

• Advanced Uninstaller hjälper dig att enkelt avinstallera program för att frigöra diskutrymme.

• All-in-One PC Cleanup rensar bort internetfiler för att förbättra enhetens integritet och frigöra diskutrymme.

• Internet Cleanup tar bort skräpfiler från internet, privat surfdata med mera.

• Windows Cleanup tar bort skräpfiler från Windows, trasiga genvägar med mera.

• Registry Cleanup rensar bort och reparerar registerproblem.

• Application Accelerator hjälper dig att öka filåtkomsthastigheten och öka enhetens effektivitet genom att justera om program och defragmentera filer på din hårddisk.

• Automatic Care hjälper dig att automatisera underhållet av din dator.

• File Shredder makulerar personliga dokument för att hindra andra från att komma åt eller hämta dem.

• RAM Reclaimer är utformad för att hjälpa till att frigöra låst RAM-minne för att förbättra datorns övergripande hastighet och stabilitet.

• Startup Optimizer gör det möjligt för dig att enkelt aktivera eller inaktivera program från att köras automatiskt vid start för att förbättra hastighet och prestanda.

• Super Control Panel ger dig tillgång till dolda Windows-inställningar så att du kan anpassa dem efter dina behov.

• System Privacy-funktioner hjälper till att förhindra att operativsystemen Windows 10 och 11 samlar in och delar dina användardata på din enhet.

Funktionen är endast tillgänglig på Windows 10 eller senare versioner (förutom Windows 10/11 i S-läge eller Windows som körs på ARM-processor).

• System Troubleshooter kommer enkelt åt dolda Windows-felsökningsverktyg för att lösa problem med program, hårdvara, ljudenheter, internet, med mera.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v138357930