Ladda ner och installera Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium är inte tillgängligt i Norden.

Norton Utilities-produkten kan installeras på 10 enheter. Logga in på ditt konto för att installera Norton Utilities-produkten på en Windows-dator.

Ladda ner och installera Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Logga in på ditt konto.

2. Håll muspekaren över ditt namn längst upp till höger och klicka på Mina prenumerationer.

3. På sidan Mina prenumerationer, under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate, klickar du på Ladda ner.

4. I fönstret Kom igång ska du kopiera aktiveringsnyckeln som du behöver för att ange under aktiveringsprocessen.

5. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Klicka på länken licens- och tjänsteavtal och läs avtalet innan du laddar ner och installerar Norton-produkten.
    Tryck på tangenten Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du har laddat ner.
    Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt
    Slutför installationen genom att följa anvisningarna på skärmen.

Aktivera Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Öppna Norton Utilities-produkten.

2. Klicka på hjälpikonen som finns i skärmens övre högra hörn.
  3. Klicka på Om Norton Utilities Premium eller Om Norton Utilities Ultimate.

4. Klicka på Ändra nyckel i Norton-fönstret.

5. Ange produktnyckeln för Norton Utilities och klicka på Slutför aktivering.

Vanliga misstag när du anger produktnyckel

• Mellanslag i produktnyckeln ger upphov till ett fel.

• Se till att du anger licensinformation för den specifika produkt du använder. Licensinformation för en Norton-produkt är inte utbytbar mot en annan Norton-produkt.

• Om du fortfarande ser ett meddelande där det står att licensieringsinformationen är felaktig eller ogiltig kontrollerar du att du har skrivit in licensinformationen exakt så som den visas.

• Vissa tecken (som siffran 0 och bokstaven O) kan se mycket lika ut. Prova att dubbelkolla följande: bokstäverna O, l (gement l), I (versalt I) samt siffrorna 0 (noll) och 1 (ett).

• Om du fortfarande ser meddelanden om ogiltig licensinformation kontaktar du Kundtjänst och support.