Ladda ner och installera Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate kan installeras på 10 enheter. Logga in på ditt konto för att installera Norton Utilities Ultimate på en Windows-dator.

STEG 1

Ladda ner och installera Norton Utilities Ultimate

1. Logga in på ditt konto.

2. Ange e-postadress och lösenord för Norton och klicka på Logga in.

3. På sidan Min prenumeration under Norton Utilities Ultimate ska du klicka på Ladda ner.

4. I fönstret Kom igång ska du kopiera aktiveringsnyckeln som du behöver för att ange under aktiveringsprocessen.

5. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Klicka på länken licens- och tjänsteavtal och läs avtalet innan du laddar ner och installerar Norton.

6. Tryck på tangenten Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du har laddat ner.

7. Om fönstret Kontroll av användarkonto öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

STEG 2

Aktivera Norton Utilities Ultimate

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. Klicka på Aktivera nu i fönstret Norton.

3. Ange nyckeln till Norton Utilities Ultimate och klicka på Slutför aktivering.

Vanliga misstag när du anger produktnyckel

• Mellanslag i produktnyckeln ger upphov till ett fel.

• Se till att du anger licensinformation för den specifika produkt du använder. Licensinformation för en Norton-produkt är inte utbytbar mot en annan Norton-produkt.

• Om du fortfarande ser ett meddelande där det står att licensieringsinformationen är felaktig eller ogiltig kontrollerar du att du har skrivit in licensinformationen exakt så som den visas.

Vissa tecken (som siffran 0 och bokstaven O) kan se mycket lika ut. Prova att dubbelkolla följande: bokstäverna O, l (gement l), I (versalt I) samt siffrorna 0 (noll) och 1 (ett).

• Om du fortfarande ser meddelanden om ogiltig licensinformation kontaktar du Kundtjänst och support.