Funktioner i Norton Security Protection-appen för Universal Windows Platform (UWP)

Norton Security Protection innehåller viktiga insikter om säkerhet, integritet på nätet och personuppgifter.

Viktiga funktioner och fördelar

När du laddar ner den här appen på:

Moderna Windows-enheter (som Windows 11/10 i S-läge eller Windows på ARM-processor) får du:

• Säkerhet för digitala enheter: Söker automatiskt igenom Microsoft Store-appar efter misstänkta aktiviteter och sekretessläckor online. Den meddelar dig också när enheten är ansluten till ett komprometterat Wi-Fi-nätverk eller när skadlig trafik upptäcks.

• Wwebbläsarskydd1: Hjälper till att skydda din enhet och din personliga information från onlinebedrägerier, vilseledande webbplatser och skadliga länkar som installerar utpressningsprogram, trojaner och andra internethot.

• Norton Secure VPN: Surfa mer anonymt och säkert med ett VPN utan loggning. Kryptering i bankklass hjälper till att hålla information som lösenord och bankkontouppgifter säker och privat. Den hjälper till att blockera reklam och oönskad spårningsteknik för att undvika att du spåras av internetannonsörer och andra företag.

• Norton Password Manager2: Avgör om några av dina lösenord är svaga och skapar automatiskt komplexa och unika lösenord som är svåra att hacka. Synkronisera inloggningar och annan information i olika webbläsare och enheter, fyll i formulär med ett klick och ändra automatiskt svaga, gamla eller duplicerade lösenord.

• Dark Web Monitoring3: Nätbrottslingar kan mötas anonymt på darknet-webbplatser för att göra olagliga köp av personlig information. Vi söker kontinuerligt på dark web och privata forum och letar efter din personliga information. Vi skickar meddelanden till dig om vi hittar den.

Med traditionella Windows-enheter (som Windows 11/10) får du samma skydd som ovan, PLUS:

Ytterligare funktioner som är tillgängliga med prenumerationen kan kräva ytterligare nedladdningar.

Friktionsfri uppgradering till vårt datorprogram ger dig avancerade funktioner, inklusive:

• Realtidsskydd mot hot: Avancerad säkerhet i flera lager skyddar mot befintliga och framväxande malwarehot mot dina enheter och hjälper till att skydda din privata och ekonomiska information när du är uppkopplad.

• Smart brandvägg: Hjälper till att skydda din enhet och dina data från skadliga angrepp och snokande ögon genom att övervaka och blockera misstänkt nätverkstrafik.

• SafeCam för PC4: Bli meddelad om nätbrottslingar försöker använda din webbkamera så hjälper vi dig att blockera dem.

• Cloud Backup för PC5: 50 GB molnbaserad lagring för att lagra och skydda viktiga filer och dokument som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram.

• Föräldrakontroll6: Föräldraverktyg som hjälper dig att ha uppsikt över och hantera ditt barns aktiviteter och låta ditt barn utforska internet på ett säkert sätt.

Stöd för ytterligare enheter:

Prenumerationen på Norton Security Protection ger stöd för fem (5) enheter, inklusive Windows™-, Mac®-, Android™- eller iOS-enheter. Ytterligare information om systemkrav finns på Norton.com.

Prenumerationsinformation för nya kunder:

• Den kostnadsfria testperioden på 7 dagar kräver aktivering av en månadsprenumeration (se produktpriser i appen).

• Betalningen debiteras på ditt Microsoft Store-konto vid bekräftelse av köpet.

• Säg upp prenumerationen i Microsoft Store-kontot före testperiodens slut för att undvika betalning.

• Efter en testperiod på 7 dagar startar prenumerationen och den förnyas automatiskt månatligen såvida du inte säger upp den.

• Kontot debiteras för förnyelse inom 24 timmar före utgången av den aktuella perioden.

Ingen kan förhindra all internetbrottslighet eller identitetsstöld.

1Internet Security (webbläsarskydd) använder Safe Web-tillägget för Edge-webbläsaren.

2Norton Password Manager använder Password Manager-tillägget för Edge-webbläsaren.

3Dark Web Monitoring har som standard övervakning av din e-postadress och börjar omedelbart. Logga in på kontot för att ange ytterligare information som ska övervakas. Dark Web Monitoring är endast tillgängligt i Australien, Kanada, Tyskland, Japan, Nya Zeeland, Storbritannien och USA.

4Norton SafeCam-funktioner är endast tillgängliga i Windows.

5Kräver att enheten har ett internet-/dataabonnemang och är påslagen.

6Norton Familys funktioner för föräldrakontroll stöds inte på Mac.