Konfigurera inställningarna för Automatic Care i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium är inte tillgängligt i Norden.

Du kan konfigurera inställningarna för Automatic Care i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate för att välja frekvens- och tidsundantag för att köra Automatic Care. Du kan även välja om Automatic Care ska köras tyst eller om förloppet ska visas.

Konfigurera inställningarna för Automatic Care

1. Öppna Norton Utilities-produkten.

2. Klicka på Automatic Care på den vänstra panelen.

3. I fönstret Automatic PC Maintenance klickar du på Inställningar.

4. På sidan Inställningar, under Automatic Care, ska du göra följande:

• Under Frekvens anger du antalet timmar mellan vilka Automatic Care ska analysera och reparera din dator. Du kan även ställa in Automatic Care för att väcka din dator för att köra om den är i viloläge

• Under Undantag ska du ställa in den tidsram under vilken Automatic Care inte får utföra någon datoranalys. Du kan även konfigurera Automatic Care så att den aldrig körs när datorn går på batteri.

• Under Synlighet väljer du om analys- och reparationsoperationer som utförs av Automatic Care ska utföras tyst i bakgrunden eller om förloppet ska visas.

5. Klicka på Avsluta.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127377299