Installera Norton Utilities Premium på din nuvarande enhet

Norton Utilities Premium ger dig verktygen du behöver för att automatiskt optimera datorns prestanda, säkert radera personliga dokument och enkelt upprätthålla digital integritet. Använd informationen nedan för att ladda ner och installera Norton Utilities Premium.

Om du fick Norton Utilities Premium som en extra förmån när du registrerade dig för automatisk förnyelse på den primära prenumerationen måste du förbli registrerad för att fortsätta använda Norton Utilities Premium.

Installera Norton Utilities Premium

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. På sidan Mitt Norton, i panelen Utilities Premium, klickar du på Ladda ner.

3. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Klicka på länken licens- och tjänsteavtal och läs avtalet innan du laddar ner och installerar Norton.

4. Vänta tills Norton Installer har laddats ner.

5. Gör något av följande, beroende på vilken webbläsare du har:

• Klicka på området på skärmen som pilen pekar på för att köra installationsprogrammet.

• Öppna mappen Nedladdningar, leta upp och dubbelklicka på installationsfilen.

6. Vänta några minuter medan produkten laddas ner, installeras och aktiveras automatiskt.

Om nedladdningen inte slutfördes, eller om ett fel inträffar när du laddar ner tjänsten ska du klicka på alternativet Starta nedladdningen på nytt för att börja om.

7. Om du blir ombedd att aktivera anger du produktnyckeln som du fick eller som visas på sidan Mina prenumerationer. Skriv alla bokstäver och siffror, exakt så som de visas. Bindestrecken skrivs in automatiskt.

Vanliga misstag när du anger produktnyckel

• Mellanslag i produktnyckeln ger upphov till ett fel.

• Se till att du anger licensinformation för den specifika produkt du använder. Licensinformation för en Norton-produkt är inte utbytbar mot en annan Norton-produkt.

• Om du fortfarande ser ett meddelande där det står att licensieringsinformationen är felaktig eller ogiltig kontrollerar du att du har skrivit in licensinformationen exakt så som den visas.

Vissa tecken (som siffran 0 och bokstaven O) kan se mycket lika ut. Prova att dubbelkolla följande: bokstäverna O, l (gement l), I (versalt I) samt siffrorna 0 (noll) och 1 (ett).

• Om du fortfarande ser meddelanden om ogiltig licensinformation kontaktar du Kundtjänst och support.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127288595
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 10/06/2020