Kontrollera realtidsstatus för din dator med Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium är inte tillgängligt i Norden.

Funktionen Real-Time Boost i Norton Utilities Premium och Norton Utilities Ultimate utför automatisk realtidsjustering av CPU, RAM och lagringsenheter. Det balanserar kraven, sparar kraft och förbättrar svarstiden.

Norton Utilities Premium och Norton Utilities Ultimate innehåller följande verktyg för att kontrollera realtidsstatus för din dator:

• CPU Optimizer och Power Optimizer: Optimera dina processorinställningar för den aktuella uppgiften

• RAM Releaser: Frigör låst minne från program som inte längre behöver det

• Fast Write: Ökar hastigheten för disk-I/O genom att skriva data till hårddisken i sammanhängande grupper

Fliken Konfiguration i Real-Time Status hjälper dig att aktivera eller inaktivera funktionerna i Real-Time Boost. Vi rekommenderar att du håller alla dessa verktyg aktiverade för maximal systemhastighet och prestanda.

Kontrollera realtidsstatus

1. Öppna Norton Utilities-produkten.

2. Klicka på Real-Time Boost på den vänstra panelen.

3. Gör följande i fönstret Real-Time Status:

• Processor: Optimera processorinställningarna för den aktuella uppgiften med CPU Optimizer och Power Optimizer

• Minne: Kontrollera RAM-användningen på datorn

• Enheter: Kontrollera enheterna och fragmenten som finns på din dator

4. På fliken Konfiguration kan du aktivera eller inaktivera följande funktioner:

• Aktivera CPU Optimizer

• Aktivera RAM Releaser

• Aktivera Fast Write

Du kan även växla lägen i Power Optimizer manuellt baserat på vilken uppgift du vill optimera för. Välj det läge som bäst passar dina behov i rullgardinsmenyn som är tillgänglig under alternativet Växla processorinställningar för maximal prestanda.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127376978