Aktivera Norton Cloud Backup på Windows

Norton Cloud Backup hjälper dig att skydda dina uppgifter om du blir utsatt för utpressningsprogram eller malware, eller om du får allvarliga problem med hårdvaran. Olyckor och skador på din dator kan inte skada dina säkerhetskopior eftersom de lagras på en annan plats. Du kan återställa filerna till deras ursprungliga plats eller ladda ner dem till valfri enhet.

Du kan aktivera Cloud Backup-rättigheter i guiden Konfiguration av funktioner som visas strax efter att du har slutfört produktinstallationen. Följ anvisningarna nedan för att aktivera Cloud Backup om du missat att aktivera Cloud Backup under introduktionen.

Aktivera Norton Cloud Backup

1. Öppna Norton Device Security-produkten på Windows-enheten.

2. I kontrollpanelen My Norton bredvid Cloud Backup klickar du på Konfigurera.

Du kan behöva bläddra nedåt för att se panelen Cloud Backup.

3. Klicka på Spara inställningar i fönstret Inställningar för säkerhetskopiering.

4. Ange lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in om du uppmanas att autentisera dig.

Norton Cloud Backup har nu aktiverats. Nu kan du skapa en säkerhetskopia och börja säkerhetskopiera filer till vår säkra molnlagring. Läs Kom igång med Norton Cloud Backup om du vill veta mer.

Tips

• Du måste vara inloggad på Norton-produkten för att använda funktionen Cloud Backup.
  • Norton Cloud Backup är endast tillgängligt i Windows.
  • Logga in på kontot för mer information om prenumerationen om du vill kontrollera om Cloud Backup ingår i prenumerationen och om det finns tillräckligt med lagringsutrymme.
  • Ibland kan ett avbrott i en backend-tjänst eller serverunderhåll hindra dig från att aktivera Cloud Backup. Kontrollera sidan Status på Norton-tjänst för att se om det uppstått ett avbrott i tjänsten.Om Nortons lagringstjänst inte är tillgänglig kan du försöka att aktivera den senare.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 27/02/2024