Ta bort säkerhetskopia och filer från Norton-säkerhetskopiering

Du kan ta bort säkerhetskopieringsuppsättningar som inte längre behövs. Om det endast finns en säkerhetskopieringsuppsättning kan du inte ta bort den. I sådana fall måste du först skapa en ny säkerhetskopieringsuppsättning och sedan ta bort den gamla.

När en uppsättning tas bort, ändras även informationen om filerna som ingår i den säkerhetskopieringen. Statusikoner försvinner och fliken Säkerhetskopiering visas inte längre bland egenskaperna för filen.

Det kan vara en god idé att ta bort en säkerhetskopia om du vill frigöra utrymme i den säkra molnbaserade lagringen.

Om du vill ta bort säkerhetskopior från säkerhetskopieringen på internet måste du ange Obegränsat i alternativet Begränsning av nätverksanvändning i fönstret Brandväggsinställningar.

För mer information, gå till Definiera internetanvändning för din Norton-produkt

Video: Så här tar du bort säkerhetskopior och de filer som du säkerhetskopierat

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v19828921
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 08/11/2019