Avbryt prenumerationen med automatiskt förnyelse

För att avbryta, Logga in på ditt Norton-konto och gå till fliken Mina prenumerationer för att hantera dina förnyelseinställningar. Du kan också prata med vårt Supportteam.

Om du väljer att avbryta automatisk förnyelse av ditt nuvarande skydd måste du förnya din prenumeration manuellt innan den löper ut, annars riskerar du att förlora det.

Om du redan har debiterats och vill ha en återbetalning ska du Kontakta oss

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 29/05/2020