Installera Norton Device Security

Logga in på ditt konto eller skapa ett nytt konto för att installera Norton Device Security på alla stationära och bärbara datorer, mobiltelefoner eller surfplattor som stöds.

Om du har köpt Norton Device Security från en återförsäljare eller om du har en produktnyckel som ännu inte är registrerad på kontot, läs Ladda ner en Norton-produkt som är köpt från en återförsäljare.

Om du har fått Norton-produkten från en tjänsteleverantör kan du läsa Installera Norton från en tjänsteleverantör.

Ladda ner Norton Device Security

1. Gå till my.norton.com och klicka på Logga in.

2. Ange e-postadressen och lösenordet för Norton-kontot och klicka på Logga in.

3. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner.

Om du installerar på Windows 10 i S-läge klickar du på Hämta från Microsoft och följer uppmaningarna för att installera från Microsoft Store.

4. På sidan Kom igång klickar du på Godkänn och ladda ner.

Om du använder en mobil enhet väljer du prenumerationen som du vill ladda ner och trycker på Nästa.

Om du vill installera Norton Device Security väljer du ett av alternativen baserat på enheten:

Installera Norton Device Security på Windows

1. När nedladdningen är klar kör du installationsprogrammet från webbläsaren.

• I Internet Explorer eller Microsoft Edge klickar du på Kör.

• I Firefox eller Safari klickar du på nedladdningsikonen högst upp till höger och klickar sedan på Norton-installationsprogrammet.

• I Chrome klickar du på Norton-installationsprogrammet längst ner i det vänstra hörnet.

2. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

Installera Norton Device Security på Mac

Norton-produkten har endast stöd för Mac OS X 10.7.5 (Lion) eller senare. Uppgradera operativsystemet på din Mac-dator till en version som stöds om du har operativsystem X 10.6 eller tidigare.

För att installera Norton produktversion 8.x eller senare måste du ha Mac OS X 10.10.x eller senare.

Symantec rekommenderar att du klickar på Norton-licensavtal och läser igenom produktens licensavtal innan du installerar Norton.

Installera Norton Device Security på Android

1. Under Ladda ner Norton från Google Play, tryck på Skaffa det på Google Play.

Nu omdirigeras du till Play Store.

2. Tryck på Installera för att installera appen.

3. Tryck på Öppna när installationen har slutförts.

4. Läs Norton-licensavtalet och tryck sedan på Acceptera.

Norton Mobile Security utför en inledande konfiguration och kör LiveUpdate, samt malwaresökningar och sökningar med apprådgivaren. När konfigurationen är slutförd loggar du in på ditt Norton-konto för att kunna använda alla funktioner i Norton Mobile Security.

5. Tryck på menyikonen högst upp till vänster och sedan på Logga in.

6. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

Om du får problem under installationen av Norton Mobile Security, ska du kontrollera att den senaste versionen av Google Play-programmet samt de senaste systemuppdateringarna har installerats på enheten.

Installera Norton Device Security på iPhone eller iPad

1. Under Ladda ner Norton från App Store tryck på Ladda ner i App Store.

Nu omdirigeras du till App Store.

Om du är på en iPad trycker du på Installera Norton på iPad och följer anvisningarna på skärmen.

2. Tryck på Hämta och sedan på Installera.

3. När nedladdningen är klar trycker du på Öppna för att starta Norton Mobile Security-appen.

4. Läs Norton-licensavtalet och tryck sedan på Acceptera.

5. Tryck på Logga in.

6. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

Använd samma e-postadress och lösenord som användes när du köpte Norton Mobile Security eller Norton-produkten som innehåller Mobile Security (exempelvis Norton Security eller Norton 360).

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 18/11/2019