Hantera bokmärken i Norton AntiTrack för Android-enheter

Med Norton AntiTrack-appen kan du hantera bokmärken på din Android-enhet. Följ anvisningarna nedan för att lägga till, redigera, ta bort och importera bokmärken.

Lägg till bokmärken

1. Öppna Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På Norton AntiTrack-startskärmen trycker du på ikonen Meny Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Tryck på Bokmärken på skärmen som visas.

Redigera bokmärken

1. På skärmen Bokmärken trycker du på ikonen Meny Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

2. Tryck på Redigera.

3. På skärmen Redigera bokmärken gör du önskade ändringar och trycker på Spara.

Ta bort bokmärken

1. På skärmen Bokmärken trycker du på ikonen Meny Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

2. Tryck på Ta bort.

Importera bokmärken

1. Öppna Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På skärmen Bokmärken trycker du på ikonen Meny Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Tryck på Bokmärken på skärmen som visas.

4. I menyn för bokmärken trycker du på Importera bokmärken.

När bokmärkena har importerats trycker du på OK.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v2023060212272142