Visa blockerade spårare i Norton AntiTrack för Android-enheter

Med Norton AntiTrack kan du visa alla historiskt blockerade spårare samt information om blockerade spårare för en viss webbplats i Android-enheten.

Visa sammantagen information om blockerade spårare

1. Öppna Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På Norton AntiTrack-startskärmen trycker du på ikonen Meny Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Tryck på Statistik för AntiTrack på skärmen som visas.

Visa information om blockerade spårare för en specifik webbplats

1. Öppna Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. Öppna webbplatsen för vilken du vill se blockerade spårare.

3. På webbplatsens skärm trycker du på ikonen Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

4. På skärmen som visas trycker du på Spårning och fingeravtrycksidentifiering för att se de blockerade spårarna för webbplatsen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230602120125863