Konfigurera Password Manager i Norton AntiTrack för Android-enheter

Password Manager i Norton AntiTrack är ett lokalt valv som ger användare möjlighet att spara, redigera och ta bort inloggningsuppgifter som är registrerade för olika webbplatser. Password Manager kommer att visa alternativet Spara lösenord för alla webbplatser med inloggningsformulär. Följ dessa anvisningar för att aktivera alternativet Spara lösenord:

1. Öppna Norton AntiTrack på Android-enheten.

2. På Norton AntiTrack-startskärmen trycker du på ikonen Meny Sample alt text i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Tryck på Inställningar på skärmen som visas.

4. På Password Manager-skärmen flyttar du reglaget för att aktivera Spara lösenord.

Om du vill redigera eller ta bort ett sparat lösenord väljer du ett av följande alternativ:

Redigera lösenord

1. På Password Manager-skärmen, under Sparade lösenord, trycker du på de inloggningsuppgifter du vill redigera.

2. På skärmen Hantera lösenord gör du önskade ändringar och trycker på Klart.

Ta bort lösenord

1. På Password Manager-skärmen, under Sparade lösenord, trycker du på de inloggningsuppgifter du vill ta bort.

2. På skärmen Hantera lösenord trycker du på ikonen Ta bort i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Klicka på Ta bort när du uppmanas till det.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230523102918994