Slå på eller stäng av spårning av operativsystem i Norton AntiTrack

Windows operativsystem genererar ett unikt annons-ID för varje användare på en enhet. Detta används av utvecklare och annonsnätverk för aktiviteter såsom att tillhandahålla relevant reklam i program. När annons-ID är aktiverat kan programmen få tillgång till och använda det på samma sätt som webbplatser kan få tillgång till och använda en unik identifierare som lagras i en cookie. Reklamföretag kan alltså samla in personuppgifter om dig och använda dem för att tillhandahålla mer relevanta annonser och andra anpassade upplevelser i sina appar.

Funktionen för att blockera spårare i Windows operativsystem i Norton AntiTrack hjälper dig att hålla dina onlineaktiviteter privata genom att blockera spårningsaktiviteter och riktade annonser från Windows-operativsystemet.

Funktionen är aktiverad som standard i Norton AntiTrack. Följ stegen nedan för att stänga av blockering av spårare i operativsystem:

1. Starta Norton AntiTrack.

2. Klicka på Inställningar i det nedre högra hörnet av skärmen på startskärmen för Norton AntiTrack.

3. På skärmen Inställningar flyttar du reglaget för att stänga av funktionen blockering av spårare i operativsystem.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230512131947273
Operativsystem: