Installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Safari

Webbläsartillägget Norton AntiTrack hjälper dig att dölja din identitet från försök till spårning och fingeravtrycksidentifiering från webbläsare och webbplatser. Om du vill installera Norton AntiTrack-webbläsartillägget i webbläsaren Safari väljer du något av följande:

iOS

1. Starta Norton AntiTrack.

2. Tryck på Konfigurera det i Konfigurera AntiTrack för Safari-sidan.

Sample alt text
    Du kan också installera Norton AntiTrack-tillägget i Safari från hamburgerikonen.
  3. I Safari-webbläsarfönstret trycker du på AA i adressfältet.

Sample alt text
  4. Tryck på Hantera tillägg.

Sample alt text
  5. På skärmen Hantera tillägg som visas flyttar du reglaget för att aktivera Norton AntiTrack och sedan klickar du på Klart.

Sample alt text
  6. I Safari-webbläsarfönstret trycker du ännu en gång på AA i adressfältet.

Sample alt text
  7. Tryck på Norton AntiTrack.

Sample alt text
  8. Klicka på Tillåt alltidi popup-fönstret som visas.

Sample alt text
  9. Tryck på Tillåt alltid på alla webbplatser på nästa popup-skärm.

Sample alt text

Norton AntiTrack-tillägget är installerat i webbläsaren.

Mac

1. Starta Safari.

2. Klicka på Safari i det övre vänstra hörnet av skärmen och klicka sedan på Inställningar.

3. I fönstret Allmänt som visas klickar du på fliken Tillägg.

4. Aktivera kryssrutan bredvid Norton AntiTrack blockering av fingeravtrycksidentifiering i det vänstra fältet.

User-added image

Klicka på Slå på om du blir uppmanad till det.

User-added image

5. Klicka på Tillåt alltid på alla webbplatser under Norton AntiTrack blockering av fingeravtrycksidentifiering.

User-added image

Klicka på Tillåt alltid på alla webbplatser om du blir uppmanad till det.

User-added image

6. Aktivera kryssrutan bredvid Norton AntiTrack blockering av spårare i det vänstra fältet.

User-added image

Klicka på Slå på om du blir uppmanad till att slå på tillägget.

User-added image

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20221212175158766
Operativsystem: iOS