Funktioner i Norton AntiTrack

Norton AntiTrack hjälper till att hålla dina aktiviteter på nätet och ditt digitala fotavtryck privata. Huvudfunktionerna hjälper dig att dölja din identitet från försök till spårning och fingeravtrycksidentifiering från webbläsare och enskilda webbplatser.

Innan du installerar Norton AntiTrack ska du se till att datorn uppfyller de lägsta systemkraven för att installera och konfigurera Norton-skydd.

Huvudfunktionerna i Norton AntiTrack omfattar:

• Teknik för fingeravtrycksidentifiering

• Hjälper till att förhindra att webbplatser får åtkomst till unik identifieringsinformation för att spåra och göra en profil av dig.

• Ger mer sekretess än en webbläsare i inkognitoläge

• Blockering av spårare och cookies

• Blockerar spårare innan sidan börjar läsas in och gör att webbsidor läses in snabbare

• Funktionen för att blockera spårare i Windows-operativsystem i Norton AntiTrack hjälper dig att hålla dina onlineaktiviteter privata genom att blockera spårningsaktiviteter och riktade annonser från Windows-operativsystemet. Läs Slå på eller stäng av spårning av operativsystem i Norton AntiTrack om du vill ha mer information om funktionen för att blockera spårare i Windows-operativsystem

• Spårningskontrollpanel

• Ger synlighet och statistik gällande spårningsförsök och rangordnar dem utifrån allvarlighetsgrad

Spårare kategoriseras utifrån olika typer, som exempelvis annonser/analys, sociala medier och köp eller e-handel.

• Surfa utan avbrott

• Förhindrar spårningsaktiviteter utan att störa webbplatsens hastighet och funktionalitet

• Anonym e-post

• Norton AntiTrack erbjuder funktionen Anonym e-post som för närvarande endast är tillgänglig på Windows-plattformen och stöder webbläsarna Google Chrome och Edge. Håll utkik, Anonym e-post kommer att finnas tillgängligt för andra operativsystem i våra framtida versioner.

Norton AntiTrack erbjuder funktionen Anonym e-post som för närvarande endast är tillgänglig på Windows-plattformen och stöder webbläsarna Google Chrome och Edge. Håll utkik, Anonym e-post kommer att finnas tillgängligt för andra operativsystem i våra framtida versioner.

Norton AntiTrack ger dig en kostnadsfri fingeravtryckssökning som gör att du kan söka igenom e-postadresser.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v138652292
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 11/10/2023