Installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren

Webbläsartillägget Norton AntiTrack hjälper dig att dölja din identitet från försök till spårning och fingeravtrycksidentifiering från webbläsare och webbplatser. Om du vill installera Norton AntiTrack-webbläsartillägget, beroende på operativsystem, väljer du något av följande:

Säkerställ att webbläsaren är uppdaterad innan du installerar tillägget.

Windows

När du har installerat Norton AntiTrack på Windows-enheten uppmanas du att konfigurera Norton AntiTrack-webbläsartillägget. Om du har installerat Norton AntiTrack för första gången ser du fönstret Kom igång! för att installera tillägget. Från fönstret Kom igång! klickar du på länken nedan för föredragen webbläsare som du vill installera tillägget på.

Microsoft Edge

1. Klicka på Lägg till i Edge för att installera Norton AntiTrack-tillägget i Edge-webbläsaren.

2. På sidan Edge-tillägg som visas klickar du på Hämta.

Klicka på Lägg till tillägg i popup-fönstret.

3. Klicka på Fortsätt och ladda om på skärmen som visas.

4. Klicka på Starta AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-tillägget är nu installerat i webbläsaren Microsoft Edge.

Google Chrome

1. Klicka på Lägg till i Chrome för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Chrome.

2. Klicka på Lägg till i Chrome på sidan Chromes webbutik som visas.

Klicka på Lägg till tillägg i popup-fönstret.

3. Klicka på Fortsätt och ladda om på skärmen som visas.

4. Klicka på Starta AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-tillägget är nu installerat i webbläsaren Google Chrome.

Mozilla Firefox

1. Klicka på Lägg till i Firefox för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Mozilla Firefox.

2. På sidan Mozilla Firefox-tillägg som visas klickar du på Lägg till i Firefox.

Klicka på Lägg till tillägg i popup-fönstret.

3. Klicka på Tillåt att tillägget körs i Privat läge på Windows i popup-fönstret som visas.

4. Klicka på Okej och klicka sedan på Godkänn.

5. Klicka på Fortsätt och ladda om på skärmen som visas.

6. Klicka på Starta AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-tillägget är nu installerat i webbläsaren Mozilla Firefox.

Installera Norton AntiTrack-tillägget i fler webbläsare

Om du har installerat Norton AntiTrack-tillägget i någon av webbläsarna följer du stegen för att installera tillägget i andra webbläsare.

1. Öppna Norton AntiTrack.

2. Klicka på Hanterapå startskärmen för Norton AntiTrack.

3. Gör något av följande på skärmen Hantera webbläsare:

• Klicka på Aktivera skydd bredvid Microsoft Edge för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Microsoft Edge.

• Klicka på Aktivera skydd bredvid Google Chrome för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Google Chrome.

• Klicka på Aktivera skydd bredvid Mozilla Firefox för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Mozilla Firefox.

Följ anvisningarna på skärmen i respektive webbläsarfönster för att installera Norton AntiTrack-tillägget.

Mac

När du har installerat Norton AntiTrack på Mac uppmanas du att konfigurera Norton AntiTrack-webbläsartillägget. Om du har installerat Norton AntiTrack för första gången ser du fönstret Kom igång! för att installera tillägget. Från fönstret Kom igång! klickar du på länken nedan för föredragen webbläsare som du vill installera tillägget på.

Safari

1. I fönstret Nu sätter vi igång! klickar du på Lägg till i Safari.

2. Starta Safari.

3. Klicka på Safari i det övre vänstra hörnet av skärmen och klicka sedan på Inställningar.

4. I fönstret Allmänt som visas klickar du på fliken Tillägg.

5. Markera kryssrutan bredvid Norton AntiTrack i den vänstra panelen.

Sample alt text

Klicka på Slå på i uppmaningen som visas.

Sample alt text

6. Klicka på Tillåt alltid på alla webbplatser i tilläggsfönstret.

Sample alt text

Klicka på Tillåt alltid på alla webbplatser i uppmaningen som visas.

Sample alt text

7. I fönstret Norton AntiTrack klickar du på Nästa.

Norton AntiTrack-tillägget är nu installerat i webbläsaren Safari.

Google Chrome

1. Klicka på Lägg till i Chrome för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Chrome.

2. Klicka på Lägg till i Chrome på sidan Chromes webbutik som visas.

Klicka på Lägg till tillägg i popup-fönstret.

3. Klicka på Fortsätt och ladda om på skärmen som visas.

4. Klicka på Starta AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-tillägget är nu installerat i webbläsaren Google Chrome.

Mozilla Firefox

1. Klicka på Lägg till i Firefox för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Mozilla Firefox.

2. På sidan Mozilla Firefox-tillägg som visas klickar du på Lägg till i Firefox.

Klicka på Lägg till tillägg i popup-fönstret.

3. Klicka på Tillåt att tillägget körs i Privat läge på Windows i popup-fönstret som visas.

4. Klicka på Okej och klicka sedan på Godkänn.

5. Klicka på Fortsätt och ladda om på skärmen som visas.

6. Klicka på Starta AntiTrack-appen.

Norton AntiTrack-tillägget är nu installerat i webbläsaren Mozilla Firefox.

Installera Norton AntiTrack-tillägget i fler webbläsare

Om du har installerat Norton AntiTrack-tillägget i någon av webbläsarna följer du stegen för att installera tillägget i andra webbläsare.

1. Öppna Norton AntiTrack.

2. Klicka på Hanterapå startskärmen för Norton AntiTrack.

3. Gör något av följande på skärmen Hantera webbläsare:

• Klicka på Aktivera skydd bredvid Safari för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Safari.

Starta webbläsaren Safari och följ anvisningarna som nämns i Safari för att installera Norton AntiTrack-tillägget.

• Klicka på Aktivera skydd bredvid Google Chrome för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Google Chrome.

Följ anvisningarna i webbläsaren Google Chrome för att installera Norton AntiTrack-tillägget.

• Klicka på Aktivera skydd bredvid Mozilla Firefox för att installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren Mozilla Firefox.

Följ anvisningarna i webbläsaren Mozilla Firefox för att installera Norton AntiTrack-tillägget.

iOS

1. Starta Norton AntiTrack.

2. Tryck på Konfigurera det i Konfigurera AntiTrack för Safari-sidan.

Sample alt text
    Du kan också installera Norton AntiTrack-tillägget i Safari från hamburgerikonen.
  3. I Safari-webbläsarfönstret trycker du på AA i adressfältet.

Sample alt text
  4. Tryck på Hantera tillägg.

Sample alt text
  5. På skärmen Hantera tillägg som visas flyttar du reglaget för att aktivera Norton AntiTrack och sedan klickar du på Klart.

Sample alt text
  6. I Safari-webbläsarfönstret trycker du ännu en gång på AA i adressfältet.

Sample alt text
  7. Tryck på Norton AntiTrack.

Sample alt text
  8. Klicka på Tillåt alltidi popup-fönstret som visas.

Sample alt text
  9. Tryck på Tillåt alltid på alla webbplatser på nästa popup-skärm.

Sample alt text

Norton AntiTrack-tillägget är installerat i webbläsaren.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v138651880
Operativsystem: Mac;Windows;iOS