Installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren

Webbläsartillägget Norton AntiTrack hjälper dig att dölja din identitet från försök till spårning och fingeravtrycksidentifiering från webbläsare och webbplatser. Om du vill installera Norton AntiTrack-webbläsartillägget, beroende på operativsystem, väljer du något av följande:

Säkerställ att webbläsaren är uppdaterad innan du installerar tillägget.

Windows

1. Öppna Norton AntiTrack.

2. Klicka på Hantera webbläsare i fönstret Norton AntiTrack bredvid den webbläsare där du vill installera tillägget.

3. I fönstret Hantera webbläsare, bredvid Edge, klickar du på Lägg till tillägg.

4. Gör något av följande, beroende på vilken webbläsare du har:
    • Google Chrome: I Chrome Web Store, bredvid Norton AntiTrack, klickar du på Lägg till i Chrome.

• Microsfot Edge: På sidan Tillägg för Edge, bredvid Norton AntiTrack, klickar du på Hämta.

För Microsoft Edge fungerar webbläsartillägget Norton AntiTrack endast från version 88 och senare.

• Mozilla Firefox: På sidan Webbläsartillägg för Firefox, bredvid Norton AntiTrack, klickar du på Lägg till i Firefox.

5. På bekräftelseskärmen klickar du på Lägg till eller Lägg till tillägg för att installera Norton AntiTrack-tillägget.

Mac

Norton AntiTrack stöds endast i webbläsaren Safari på Mac.

1. Starta Safari.

2. Klicka på Safari i det övre vänstra hörnet av skärmen och klicka sedan på Inställningar.

3. I fönstret Allmänt som visas klickar du på fliken Tillägg.

4. Aktivera kryssrutan bredvid Norton AntiTrack blockering av fingeravtrycksidentifiering i det vänstra fältet.

User-added image

Klicka på Slå på om du blir uppmanad till det.

User-added image

5. Klicka på Tillåt alltid på alla webbplatser under Norton AntiTrack blockering av fingeravtrycksidentifiering.

User-added image

Klicka på Tillåt alltid på alla webbplatser om du blir uppmanad till det.

User-added image

6. Aktivera kryssrutan bredvid Norton AntiTrack blockering av spårare i det vänstra fältet.

User-added image

Klicka på Slå på om du blir uppmanad till att slå på tillägget.

User-added image

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v138651880
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 02/06/2022