Ladda ner och installera Norton AntiTrack

Norton AntiTrack är en app och ett webbläsartillägg som håller dina aktiviteter på nätet och ditt digitala fotavtryck privata. Huvudfunktionerna hjälper dig att skyla din identitet från försök till spårning och fingeravtrycksidentifiering från webbläsare och enskilda webbplatser. Några av huvudfunktionerna är spårningskontrollpanel, teknik mot fingeravtrycksidentifiering och blockering av spårare och cookies.

Följ stegen, beroende på operativsystem, för att ladda ner och installera Norton AntiTrack-appen på datorn:

Windows

När du har installerat Norton AntiTrack-appen uppmanas du att installera Norton AntiTrack-tillägg i webbläsaren. Läs Installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren för mer information om hur du installerar tilläggen.

1. Logga in på ditt konto.

2. Ange e-postadress och lösenord för Norton-kontot och klicka på Logga in.

3. På sidan Mitt Norton, under Norton AntiTrack, klickar du på Ladda ner.

4. I fönstret Kom igång ska du kopiera aktiveringsnyckeln som du behöver för att ange under aktiveringsprocessen.

5. Klicka på Godkänn och ladda ner.

6. Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du har laddat ner.

7. Om fönstret Kontroll av användarkonto visas klickar du på Ja.

8. Klicka på Installera på installationssidan för Norton AntiTrack.

Norton AntiTrack-produkten installeras på Windows-enheten.

När du har installerat Norton AntiTrack-appen uppmanas du att installera Norton AntiTrack-tillägg i webbläsaren. Läs Installera Norton AntiTrack-tillägget i webbläsaren för mer information om hur du installerar tilläggen.

Mac

Om du vill installera Norton AntiTrack på Mac måste du ha macOS X 11.x (Big Sur) eller senare.
  1. Logga in på ditt konto.

2. Ange e-postadress och lösenord för Norton-kontot och klicka på Logga in.

3. På sidan Mitt Norton ska du klicka på Ladda ner till macOS-plattformen.

4. Klicka på Ladda ner från App Store på sidan som visas.

5. Gör något av följande:

• Klicka på Hämta om du installerar Norton AntiTrack för Mac för första gången.

• Klicka på ikonen Moln om Norton AntiTrack redan var installerat på Mac-datorn.

6. Starta Norton AntiTrack.

7. I fönstret Kom igång klickar du på Godkänn och ladda ner.

Om du ser en varning klickar du på Tillåt.

8. När nedladdningen har slutförts dubbelklickar du på den fil du har laddat ner för att starta Norton-installationsprogrammet och klickar sedan på Öppna.

9. Klicka på OK för att ge Norton åtkomst till filer i mappen Nedladdningar.

10. Klicka på Godkänn på sidan Licens- och tjänsteavtal.

11. Logga in på Norton för att slutföra installationen av Norton AntiTrack.

Android

Du kan få ett felmeddelande i Google Play Store när du söker efter Norton AntiTrack-appen från Frankrike. För mer information kan du se Meddelandet: ”Det här objektet är inte tillgängligt i ditt land” visas för Norton AntiTrack-användare i Frankrike
  1. Starta appen Google Play Butik på Android-enheten och sök efter Norton AntiTrack-appen.

2. Tryck på Installera på Norton AntiTrack-appskärmen.

3. När installationen är slutförd trycker du på Öppna.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet och det globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

5. Logga in på ditt konto.

6. På skärmen Välkommen till Norton AntiTrack, under Ställ in AntiTrack som standardwebbläsare, trycker du på Ställ in som standard.

iOS

1. Starta App Store på iOS-enheten och sök efter appen Norton AntiTrack.

2. På appskärmen Norton AntiTrack trycker du på HÄMTA eller på nedladdningsikonen.

3. När installationen är slutförd trycker du på Öppna.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet och det globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

5. Logga in på ditt konto.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v138368403