Aktivera Norton Mobile Security

När den 30-dagars kostnadsfria Premium-testversionen tar slut omvandlas installationen på din enhet automatiskt till Lite-versionen av Norton Mobile Security med begränsade funktioner.

För fortsatt skydd, tryck på ikonen Mitt Norton längst ner i huvudfönstret, och tryck sedan på KÖPALTERNATIV för att köpa en Norton Mobile Security-prenumeration i appen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v82673470_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 14/03/2019