Konfigurera funktionerna Stöldskydd i Norton Mobile Security

Du kan konfigurera Norton Mobile Security för att aktivera eller inaktivera de olika funktionerna för Stöldskydd på din Android-enhet.

Konfigurera funktionerna Stöldskydd på Android

1. Starta Norton Mobile Security.

2. Tryck på ikonen Enhet längst ner i huvudfönstret och tryck sedan på Stöldskydd.

3. Tryck på Konfigurera för att öppna inställningarna i Enhetsadministratören.

Om du redan har konfigurerat stöldskyddet gå vidare till rad 8 för att konfigurera inställningarna för stöldskyddet.

4. Tryck på Aktivera eller Aktivera administratörsappen för denna enhet för att aktivera Enhetsadministratör för Norton Mobile Security.

5. Om Platstjänsten är inaktiverad på enheten trycker du på Konfigurera i skärmen för konfiguration av stöldskydd, bredvid Hitta.

6. Flytta reglaget bredvid Plats i Platsinställningar för att aktivera funktionen.

7. Stäng Platsinställningarna.

8. Flytta reglaget intill Säkerhetsradering för att aktivera funktionen Säkerhetsradering.

Funktionen Säkerhetsradering raderar alla data från enheten efter 10 misslyckade försök att låsa upp den.

9. För att aktivera funktionen SIM-kortslåsning flyttar du på reglaget bredvid funktionen. Då låser sig enheten om SIM-kortet tas bort eller byts.

Funktionen SIM-kortslåsning fungerar inte på enheter som har dubbla SIM-kort.

10. Avsluta Norton Mobile Security när du slutfört uppdateringen av funktionerna för Stöldskydd.