Vanliga frågor: Norton Security Ultra

Vad är Norton Security Ultra?

Norton Security Ultra är en Norton-säkerhetsprodukt som innehåller prisbelönt säkerhetsklientskydd, 25 GB för säkerhetskopiering, lösenordshantering och familjefunktioner.

Hur många enheter täcks av min Norton Security-prenumeration?

Med Norton Security Ultra kan du skydda ett obegränsat antal * enheter, och produkten kan installeras i flera operativsystem. Du kan Logga in på Norton-kontot och se hur många licensierade enheter det finns för din Norton-produkt.

*Endast för personligt bruk eller bruk i hushållet.

Om du har använt upp alla tillgängliga licensierade enheter och behöver hjälp med installationen, Kontakta Norton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v131745062_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 11/02/2019