Konfigurera Återställning efter utpressningsprogram i Norton Mobile Security

Utpressningsprogram är en typ av malware som låser dina viktiga filer eller din enhet och begär en lösensumma för att din information inte ska missbrukas eller tas bort. Din information krypteras och du får inte åtkomst till den om du inte betalar en lösensumma. Det finns inga garantier att du får åtkomst även om du betalar lösensumman.

Funktionen Återställning efter utpressningsprogram i Norton Mobile Security söker efter och gör det möjligt att ta bort angrepp från utpressningsprogram på din enhet.

Funktionen Återställning efter utpressningsprogram finns endast för Android-enheter. För Android 7.x eller senare är funktionen Återställning efter utpressningsprogram aktiverad som standard.

Aktivera Återställning efter utpressningsprogram

1. Starta Norton Mobile Security-appen från hemsidan.

2. Tryck på menyikonen högst upp till vänster och sedan på Appinställningar.

3. Rulla nedåt förbi inställningarna till avsnittet för sökningar bredvid Återställning efter utpressningsprogram och tryck på KONFIGURATION.

4. Tryck på Nästa för att hämta inställningarna i enhetsadministratören.

5. Tryck på AKTIVERA för att aktivera Enhetsadministratören för Norton Mobile Security.

6. Bredvid Tillåt överlagringar på andra appar flyttar du reglaget till för att aktivera Återställning efter utpressningsprogram på enheten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v126289637_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 19/09/2018