Felmeddelande: "Sökfel" och "Hotad" i Norton för Mac

Åtgärda problemet genom att köra LiveUpdate och starta om din Mac. Uppdatera virusdefinitionerna manuellt om problemet kvarstår.

STEG 1

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

2. Klicka på LiveUpdate i huvudfönstret i Norton.

3. När LiveUpdate har slutförts ska du stänga ned alla program och starta om din Mac.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Uppdatera virusdefinitionerna

1. Ladda ner virusdefinitionerna manuellt för Norton-produkten.

Filen nis6avdefinitions.pkg sparas automatiskt i mappen Hämtade filer.

2. Dubbelklicka på filen du har laddat ner.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att installera virusdefinitionerna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v105297195_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 15/11/2018