Flytta över BullGuard-skyddet till Norton

Flytten av BullGuard-skyddet till Norton sker automatiskt. Skyddet fortsätter oavbrutet under och efter flytten. Följ anvisningarna i den här artikeln för att manuellt flytta över till Norton GO om du fortfarande har BullGuard-skydd.

Flytten av BullGuard-skyddet består av fyra steg:

1. Bekräfta om du har en Norton GO-prenumeration

2. Avinstallera BullGuard-produkten

3. Starta om enheten

4. Ladda ner och installera Norton-skyddet

Bekräfta att Norton GO-prenumerationen är tillgänglig i Norton-kontot

Ditt BullGuard-konto har redan flyttats över till Norton. Du kan använda BullGuard-kontouppgifterna för att logga in på Norton-kontot och kontrollera om Norton GO-prenumerationen är tillgänglig.

Du måste lägga till ”@bullguard.com” till användarnamnet när du anger e-postadressen i fältet om du använder ett användarnamn för BullGuard-kontot.
  1. Öppna webbläsaren och gå till följande webbadress:

https://my.norton.com

2. Klicka på Logga in.

3. Ange inloggningsuppgifterna för BullGuard-kontot och klicka på Logga in.

Kontakta Kundtjänst och support med produktens serienummer om du inte kan komma åt Norton-kontot. Mer information finns i Meddelande: ”Problem med att logga in?” när BullGuard-skyddet flyttas över till Norton.

4. I det övre högra hörnet flyttar du muspekaren över profilnamnet och klickar på Mina prenumerationer i menyn som visas.

5. Kontrollera om du ser Norton GO-prenumeration listad på sidan Mina prenumerationer.

6. Kontakta Nortons Kundtjänst och support om du inte ser Norton GO-prenumerationen listad i Norton-kontot.

Avinstallera BullGuard-säkerhetsprodukten

Se till att du avinstallerar BullGuard-produkten på alla enheter om BullGuard-produkten är installerad på flera enheter.

Jag har en Windows-dator

1. Tryck på Windows-tangenten + R för att öppna dialogrutan Kör.

2. Skriv följande i dialogrutan Kör och tryck sedan på Retur:

appwiz.cpl
  3. Välj BullGuard-produkten och klicka på Ta bort eller Avinstallera i listan över installerade program.

4. Om fönstret Användarkontokontroll dyker upp ska du klicka på Ja.

5. Följ anvisningarna på skärmen.

Jag har en Mac-enhet

1. Klicka på skrivbordet eller på ikonen Finder i Dock.

2. Klicka på Program i den vänstra panelen.

3. Välj produktikonen för BullGuard i listan över program och dra och släpp den i papperskorgen.

Jag har en iPhone/iPad

1. Tryck på och håll ner ikonen BullGuard VPNstartskärmen tills ikonen vickar.

2. Tryck på X i det övre vänstra hörnet av appikonen.

3. Bekräfta genom att trycka på Ta bort.

Jag har en Android-telefon

1. Gå till Inställningar från hemsidan.

2. I menyn Inställningar går du till Appar > Hantera appar.

3. Tryck på BullGuard VPN i listan över appar.

4. Tryck på Avinstallera.

5. Tryck på OK för att bekräfta.

6. Tryck på OK när avinstallationen har slutförts.

Starta om enheten

Starta om enheten manuellt om avinstallationen slutfördes utan att enheten startades om.

En omstart säkerställer att det inte finns några kvarvarande spår av den avinstallerade produkten/appen.

Ladda ner och installera Norton-skyddet

Ladda ner och installera Norton-skyddet på Windows.

1. Gå till my.Norton.com och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto.

2. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner. Klicka sedan på Godkänn och ladda ner på sidan Kom igång.

3. När nedladdningen är slutförd ska du köra installationsprogrammet och trycka du på tangenterna Ctrl + J för att öppna mappen nedladdningar i webbläsaren. Därefter dubbelklickar du på filen som du laddade ner.

4. Om fönstret användarkontokontroll visas klickar du på Fortsätt/Ja och följer anvisningarna på skärmen.

Ladda ner och installera Norton-skyddet på Mac

1. Gå till my.Norton.com och logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto.

2. I portalen Mitt Norton klickar du på Ladda ner. Klicka sedan på Godkänn och ladda ner på sidan Kom igång.

3. Vi rekommenderar att du klickar på Norton-licensavtal och läser igenom produktens licensavtal innan du genomför installationen.

4. Läs Ladda ner och installera Norton Device Security-produkten på Mac för detaljerade anvisningar.

För att få den senaste versionen av Norton-produkten måste du använda macOS X 10.10.x eller senare.

Ladda ner och installera Norton-skyddet på Android

1. Öppna Play Butik-appen och sök efter Norton 360.

2. Tryck på Installera > Öppna på appskärmen Norton 360.

3. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

4. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

5. Vänta tills aktiveringen är slutförd. Installationen av Norton 360-appen är nu klar.

Om du får problem under installationen av Norton 360-appen ska du kontrollera att den mobila enheten har den senaste versionen av Google Play Butik-appen samt de senaste systemuppdateringarna.

Ladda ner och installera Norton-skyddet på iPhone eller iPad

1. Öppna App Store-appen och sök efter Norton 360.

2. Tryck på Hämta > Installera > Klart.

3. Om du är på en iPad trycker du på Installera på iPad och följer anvisningarna på skärmen.

4. När nedladdningen är klar trycker du på Öppna för att starta Norton 360-appen.

5. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Fortsätt.

6. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto och tryck sedan på Logga in.

7. Vänta tills aktiveringen är slutförd. Installationen av Norton 360-appen är nu klar.

Video: Flytta över BullGuard-skyddet till Norton

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20220926173300913
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 15/02/2024